Access Bars

Az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltozhatatlan!

Aki még nem találkozott az Access Bars® kifejezéssel, joggal kérdezheti : ez meg mi a csuda?

  • Nem testi gyógyítás, a szó hagyományos értelmében.
  • Nem meditációs bioenergetikaadás, bár energiamozgás folyik.
  • Nem fejmasszázs vagy akupunktúra, pedig pontokat érint a fejen.

Külső szemlélőnek leginkább ezek egyikének látszana. mert kezelés során egy masszázságyon fekve a fejen meghatározott pontokat érint a kezelő személy, jelen esetben én. Hatásában legrosszabb esetben is egy nagyon jó masszázs érzetét hagyja maga után, azonban ha megfelelő nyitottsággal állsz hozzá, akkor a jövődet változtathatod meg vele!

A fejen található 32 Bar pont érintésével az agyadban elektromos kisülések formájában tárolt elkülönülések szétoszlanak. Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak. Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess.

Az ACCESS BARS® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most.

Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz és még ettől is sokkal több!

Mi lenne, ha sokkal könnyedebb, boldogabb, szabadabb és élvezetesebb is lehetne az életed mint eddig?

Mi lenne, ha visszanyernéd az egészséged, a rugalmasságod?

Mernéd-e a változást választani, ami olyan életet tesz lehetővé, amiről még álmodni sem mertél?

Meg tudnád engedni magadnak, hogy végre önmagad légy?

Milyen lehetne az életed, ha szabadon engednéd végtelen lényed potenciáljait?

Mi lenne, ha az Access Bars lenne a kezedben lévő egyik legegyszerűbb eszköz, ami felszabadíthat?

Mernéd ezt használni?

Mernél ilyen szabad lenni?

Megengeded magadnak, hogy hatalmad legyen és élvezetesre változtasd az életed?

Ehhez nyújt segítséget az Acces Bars kezelés, amelyre szeretettel várlak! Ezt a filmet szívből ajánlom hogy nézd meg, s megértesz belőle mindent!