Mátrix energetika

Testünket és környezetünket energiák hálózzák be. Lassan elfogadjuk azt a tényt, hogy körülöttünk minden energiából áll. Minden az EGY – a teremtő isteni energia – megnyilvánulása. Ezek a láthatatlan energiák alakítják testünket, érzéseinket, gondolkodásunkat és életmódunkat.

“Egy olyan energetikai korszakba léptünk, amelyben hamarosan sokféle energetikai csatornát használó lényként ismerjük meg magunkat és ezzel idejétmúlttá válik az a hiedelem, miszerint öt érzékszerv alapján tájékozódunk. Többé nem találgatunk majd azzal kapcsolatban, hogy gondolataink és érzelmeink vajon rendelkeznek-e teremtő hatalommal a sejtjeinken belül; az észlelésnek ezt a módját az élet egyik fő igazságának gondoljuk majd.” – Caroline Myss

Fotó forrás: Pinterest

Az energia-kezelés optimalizálja testünk természetes képességeit, amelyek önmaga meggyógyítására és egész-ség-ének fenntartására szolgálnak. A jól működő energiarendszer hatékonyabban tud szembenézni az élet mindennapos kihívásaival, a stresszel, csökkenti a szorongásokat és segít megszabadulni a betegségektől. Amennyiben egész-séges és tudatos életet akarunk élni, akkor vissza kell térnünk a természet rendjéhez, tudatosan összhangba kerülve testünk energia rendszerével. Az energia kezelés egy megközelítési mód, mindazoknak a módszereknek az összefoglaló leírása, amelyek a testet energia-rendszerként értelmezik és ebből a megközelítésből törekszenek az egész-ség, a a gyógyulás és a boldogság elősegítésére. Az energia kezelés tehát, mindazon módszereket magába foglalja, amelyek az energiarendszer működésének helyreállításán, kiegyensúlyozásán keresztül segíti a szervezet öngyógyító képességének javítását. Az energia-kezelésben egy speciális, különleges energetikai kapcsolat jellemzi a folyamatot, a kezelő és a kezelt személy viszonyát.

Az élő mátrix című film nagyon nagy hatást gyakorolt rám, ezért döntöttem úgy, hogy elmegyek egy mátrix energetikai tanfolyamra.

Dr. Richard Bartlet rájött, hogy amit valaha természetgyógyász orvosként az emberi testről megtanult, az csupán a jéghegy csúcsa, és miután látta a keze alatt végbemenő változásokat, és visszajelzéseket kapott a szem számára láthatatlan átalakulásokról, tudta, hogy tovább kell adnia ezt a tudást. A cél az, hogy meglássunk más és jobb lehetőségeket, és azokkal együtt rezegve valóságként éljük meg átalakulásunkat. A mátrixenergetika alkalmazásánál, egy bizonyos tudatállapotban szoros energetikai kapcsolatot hozunk létre a hozzánk fordulókkal, és „szent teret” biztosítunk számukra, ahol szabadon eldönthetik, hogy fizikai állapotuk más módon nyilvánuljon meg. Fontos, hogy a kezelt személy megértse: választási lehetősége van, változtatni betegségeken, és az ehhez kapcsolódó energia lenyomatok oldásában.

Nagyon sok terhet cipelünk, amik a lelkünkben lerakódnak és blokkolják az életünket vagy már betegségeket okoznak, kezdve a születésünknél, gyermekkori traumák, szülői, párkapcsolati, munkahelyi problémák és még sokáig sorolhatnám. Mindezek feloldásában, és a test öngyógyító folyamatának beindításában segít minket a mátrix energia módszere.

Tanáromról (Dr. Richard Bartlet) egy kisfilm:

 

Az élő mátrix film: