Vendégkönyv

Érdekes, sokszor számomra is tanulságos bejegyzések születtek vendégeimtől. Hálásan köszönöm, hogy megtiszteltek bejegyzéseikkel!
Talán felismeri a bejegyzések alapján Ön is azt az egészségügyi problémát, amellyel saját maga, valamelyik családtagja vagy ismerőse küzd,
és pácienseim tapasztalata alapján kedve támad ellátogatni hozzám egy kezelésre, hogy kipróbálva ismerje meg azt.


Varga Magda „Carmen”

Icukám!

Az „ÍRÁS” maradandóbb az embernél, mert túléli az embert. Nagyon tisztelem az igaz írást, mert a gyarló, ingadozó ember számára erőt ad. Ez az erő nagyon szükséges a mindennapi ember számára. Icukám, talán tudod, talán érzed, hogy a körülötted élő emberek számára túlélésüket segíted elő. Mikor a lélek hordozója a test rogyadozik, csendesen és váratlanul átöleled érinted a testét, ott ahol fáj….és az meggyógyul. Ma már kevesen vannak igazi gyógyítók. Krisztus és Pál apostol idejében az akkori RANGLISTÁN legelöl jártak a világi hatalmasok előtt, a gyógyítók! Magam is megtapasztaltam rendkívüli gyógyító képességeidet. Én nemsokára elmegyek AMA ISMERETLEN TARTOMÁNYBA. Kérlek segíts azokon, kik Hozzád fordulnak. Soha nem lankadsz, erőid megújulnak, mert láthatatlan erőforrások fakadnak Benned. Örülök, hogy vagy, és kérlek tarts meg engem jó emlékeid között.

 

(Így van Magda néni drága! Örökké emlékezni fogok! „Anolissi”)

Szeretettel Magda néni (Varga Magda)

Debrecen, 2013. február 12.


Ica nagyon szeretlek „Carmen”

„Magyarország örökös Carmenje”, Cserhalmi György színész édesanyja

(Varga Magda opera-énekesnő)

Sz.: Mogyoród: 1922.január 22.


Mozgásszervi probléma

„Manuálterápiás kezelésen vettem részt. A kezelést magam kértem régi eredetű gerinc és mozgásszervi panaszokkal érkeztem Szegedről. A kezelés mintegy 3 órán keresztül tartott. A letapadt izomkötegek fellazítása, kigyúrása helyenként fájdalmas volt még is közben határozottan éreztem, hogy jó hatású és hasznos számomra. az izomcsomók fellazultak, eltűntek. A kezelés után 10 órával mozgásom könnyed, az érintett területek érzékenyek. a kezelést folytatom. Hálás köszönettel:”

(Bátki Fazekas Zoltán)


Terápiás kezelések és tanácsok páciensemtől

2001 ben boeck sarkoidosis (csomókonglomerátumok a tüdőben) miatt másféléves szteroidos kezelést kaptam. A kezelés nem vezetett eredményre. A tüdő biopsziát követően vitaminos kezelési módot választottam. 10 éve fogyasztok vitaminokat, ásványi anyagokat, és nyomelemeket nagy mennyiségben tartalmazó táplálék-kiegészítőket. Kezdetbe a Lenkei féle vitaminokat, az utóbbi években a Jó Közérzet Központ készítményét. A tüdőcsomóim eltűntek, az asztmám, és az allergiás panaszaim megszűntek. Gyermekkorom óta diagnosztizált problémám a gerincferdülés, résnyire nyitott S1 csigolya. 2003 ban porckorong sérvvel (4-5 csigolya) műtöttek. Izületi kopás és gyulladás keletkezett a jobb oldali csípőmben. Egy alkalommal 2009 ben injekciós fájdalomcsillapításra szorultam. 2010 ben beszereztem a Magneter ágyat, és elkezdtem a magneteres kezelést. Nagyon jó hatását tapasztaltam a fájdalomcsökkentő, gyulladáscsökkentő programoknak, és a Gerinc-Reuma-Izület CD – nek. Több mint két éve használom a Rutz CD-t, és a Depresszion CD-t. Különösen jó hatásait tapasztaltam az Idegrendszer, és a Depresszion CD együttes használatának. Gerincproblémáimra eddig már több féle kezelést kipróbáltam. Műtét utáni rehabilitáció keretében kaptam masszázst, tangentoros, és fizikoterápiás kezelést. Az idén találkoztam először a manuálterápiás terápiával. Eddig összesen négy alkalommal kezeltek. Sok éves tapasztalataim alapján egyértelmű, hogy sikereit tekintve a manuálterápiás terápia minden eddig használt gyógymódot felülmúlt. A csípőm, a derekam hosszú évek után az idén nyáron visszanyerte rugalmasságát, teherbíró képességét. Nagyon nagy segítség ez az életemben, és a családom életében is. Őszintén hálás vagyok Koczkáné Ilonkának, aki rávezetett a magneteres, és a manuálterápiás terápiákra. Mindazoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek, az alábbiakat tanácsolom:

1 Fogyasszanak friss, hazai zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket!

2 A megfelelő vitamin, ásványi anyag és nyomelem mennyiség bevitelének céljából, rendszeresen szedjenek széles spektrumú, legalább 30-40 komponensű táplálék-kiegészítő készítményt!

3 Használják a Magneter terápia megfelelő programjait.

4 Igyanak mennél több eredeti forrás-ásványvizet, folyadékot!

5 Szükség esetén egyenek három óránként 1-3 gramm C – vitamint!

6 Fogyasszanak kollagéneket tartalmazó készítményt!

7 Legyenek életcéljaik, folytassanak aktív szellemi tevékenységet!

8 Alkalmazzák a manuálterápiás terápiát!

9 Mozogjanak, végezzenek önmaguknak kedves, hasznos fizikai munkát!

10 Lehetőleg ne mérgezzék magukat narkotikumokkal, drogokkal!

11 Csak a legszükségesebb esetben szedjenek szintetikus gyógyszereket!

12 Higgyenek! Higgyenek a teremtőben, a teremtő akaratában!

13 Próbálják megismerni önmagukat, sikeresen kezelni, meggyógyítani saját lelküket, és testüket!

(Bátki Fazekas Zoltán operaénekes, költő)


Máj és epehólyag tisztítás

2013 június 26-án, Andreas Moritz könyve alapján kezdtem el a tisztítókúrát. Az ajánlottak szerint, a hidroterápiát hagyományos beöntéssel, a grapefruitot citrommal és naranccsal helyettesítettem. A vonatkozó utasításokat végig betartottam.

Július 2-án és 3-án, mintegy 200 darab kő ürült a májamból, és az epehólyagomból. Az apróbb méretűeket ebbe nem számolom bele. Azok súlyra megközelíthetik ugyan ezt a mennyiséget. A begyűjtött kövek többsége 0.5-és 1-cm. közötti. Világoszöldek. Állaguk gyúrható. Levegőn idővel megbarnulnak, megfeketednek. Szaguk igen kellemetlen, taszító. A többihez képest, méretüket tekintve kiemelkedik 4 kő. Ezek meghaladják az 1 cm-t. A legnagyobb kő sárgás színű, fehér, meszes foltokkal. Ennek mérete 1.2×1.5cm.

A kúra nem jelentett problémát. A keserűsót, és az olajos folyadékot könnyen bírtam. Az egy hetes diéta is jól ment. Ha rám jött a nassolhatnék, tökmagot, és máriatövis magot ettem. Tapasztalataim igen jók. Könnyebb a mozgásom. Nyugodtabbnak érzem magam. Fogytam. Kedvet kaptam a vegetáriánus étkezéshez. Nagyon meggyőző, és hasznos volt tapasztalni egy ennyire jól működő öngyógyító módszert. Már várom a következő kúrát, és készülök az epetisztításra is. Az Andreas Moritz könyvében ajánlott tisztító kúrát őszintén, szeretettel ajánlom mindenkinek!

Májtisztító kúra részletes leírása: TAVASZ -nál

(Bátki Fazekas Zoltán operaénekes, költő)


Drága Ilonka

A szeretettel teli érintéseknek csodálatos gyógyító ereje van! Ezt érzem minden egyes alkalommal amikor Nálad vagyok!

Köszönöm:

(Ráckevei Anna színművésznő)


Derék-láb fájdalom

„Manuálterápiás kezelésen vettem részt. A kezelést nem ismertem így izgatottam vártam milyen lesz. A félelmemet próbáltam takargatni, de a csípőm és a derekam fájdalmai nem tűrtek halasztást. Gerincsérvemmel nyakisérvemmel már több 10 éves kezelést kaptam, de mindig elő elő jött a fájdalom. A gyógyszerek izomlazítók hatására a nappalok elviselhetőbbek voltak de az éjszakák és az alvásból való felkelés egyedül nem ment csak ha a fiam felhúzott az ágyból.Az első kezelés hosszan tartott 2-3 órán keresztül, s minden alkalomra ordítani tudtam volna, de kibírtam. Másnap már jobban éreztem magam. Bevallom őszintén a második kezelésre már úgy mentem el, hogy megköszönöm, de többet nem kérek ezekből a fájdalmakból. Majd Icuka meggyőzött és 3 kezelés lett a vége. A kezelések után mindig jobban és jobban lettem. Ki tudtam egyenesedni a csípőm és a combom is jobban mozgott. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Icukához vezérelt és hogy ő pont most tanulta meg ezt a technikát, amikor nekem a legnagyobb szükségem volt rá. Köszönettel:”

(Prohászka Ildikó énekes)


Született csípőficamos mozgásbeszűkülési problémával

Icukához jártam masszázsra és a sok panaszkodásomra, hogy itt fáj ott fáj, Icuka mondta, hogy próbáljuk ki a manuálterápiás kezelést. Beleegyeztem és az első kezelés után már éreztem, hogy a jobb lábam a térdemnél fekvő helyzetben kiegyenesedett, mivel addig nem tudtam kinyújtani csak kb 30%-ban ( nem ért le az ágyhoz). Nagyon hálás vagyok ezért azóta is járok hozzá tovább folytatjuk a kezelést. Csípőficammal születtem és a csípőtájékomon is nagyon fájt. Most már könnyebben mozgok és remélem ez így is marad. Köszönöm.

(Hajduné Éva)


Drága Icuka!

Egyszer régen kérdezted tőlem, hogy hiszek e az angyalokban? Ezt nagyon merész és személyes kérdésnek tartom, de azt állíthatom, hogy mindannyiunkban lakoznak angyalok és démonok is. Csak az arány változó. De még mielőtt bármit is gondolnál, megnyugtatlak: benned az angyalok dolgoznak és vezetnek lankadatlanul.Sugárzó, fényes –lényed és „varázs kezed” gyógyító erővel bír: megérkeztél önmagadhoz, hosszas barangolás után. És köszönöm jól vagyok nálad, veled pedig egyre jobban érzem magam. Nem pusztán fizikailag, bár az sem kevés. De létezik olyasvalami, ami a testet és a szót is felülírja. És ezt te tudod, te birtoklod. Ölellek igazán!

(Újhelyi Kinga színművésznő)

 

 


Drága Ica!

Testben – lélekben fáradtam érkeztem Hozzád, s az azt követő délután maga volt a „Feltámadás”, mivel szimbolikusnak tekintem, hogy épp Húsvét idején ismertetett össze minket közös barátnőnk Ráckevei Anna. Ezt a fájdalmat örömmel vállalja az emberfia – ha utána jön az öröm a felszabadulásé: a léleké és testé…Ezer ölelés érte:

(Kubik Anna színművésznő)

Debrecen, 2013.03.29.


Részleges bokaszalag szakadás

Boszorkányok márpedig vannak! (tanulmány egy színdarabhoz)

Időpont: 2012. szeptember vége a „Bolha a fülbe” bemutatója előtt egy héttel. Helyszín : Debrecen

Esemény: munkahelyi baleset

Orvosi diagnózis: bokaszalagok részleges szakadása

Kezelési javaslat: két hét fekvés, majd legalább 3 hétig járósín használata, folyamatos kímélés.

-Ekkor jött Icuka-

Időpont: Egy héttel később

Helyszín: ugyan az

Esemény: „Bolha a fülbe” előadás

A sérülésnek nyoma sem fedezhető fel!!!

Taps!!!!!!

(Olt Tamás színművész)


Lábfej probléma

Lánykoromban kézilabdáztam és ráestek a lábfejemre és elszakadt az ínszalag.Persze nem mentem vele orvoshoz,aminek az lett a következménye, hogy egyre merevebb lett a lábfejem, nem tudtam rendes cipőt felvenni. Majdnem 20 évig fájt a lábam. Az első kezelésről ahogy leszálltam az ágyról egyből kipróbáltam lábujjhegyre állni és TUDTAM! Imádom! Icuskám csak hálával tudok rád gondolni. Köszönöm!

(Almásiné Marika)


Derék-térd nyaki problémák

Egy kerti parti alkalmával tudtam meg, hogy mivel foglalkozik Icuka. és nagyon kíváncsi voltam. Derék térd és nyaki problémáim vannak régóta. Voltam már vele csontkovácsnál is de hosszantartó javulásom nem volt. Eljöttem manuálterápiás kezelésre. Rengeteget nevettem, sírtam , káromkodtam. Csodás keze van Icának, de ez a fajta kezelés fájdalommal is jár. A végén azonban remekül éreztem magam. Voltam pár nap után ismét egy rövidebb kezelésen és elmondhatom, hogy minden nyavalyám elmúlt. Köszönöm! Kívánom, hogy sok embert gyógyíts még jó egészségben.

(Kosztyu Judit)


Gerinc problémák, migrénes fejfájás

Munkám kapcsán ismertem meg Icukát. Meghívott egy kezelésre, mivel tudta, hogy milyen gerinc bántalmaim vannak.. A manuálterápiás módszert ajánlotta. Az első kezelést azt hittem nem bírom ki a fájdalmat amit a manuálterápia tartogat. A kezelés végeztével határozottan jobban éreztem magam. Elmúltak a migrénes fejfájásaim és nem utolsó sorban a gerinc bántalmaim. Azt az egyet bánom, hogy még 2011-ben nem ismertem Icukát mert akkor volt olyan hét, hogy lábra sem tudtam állni. Az ő angyali keze biztos, hogy helyre hozott volna pillanatok alatt. Az orvosoknak ez 3 hét alatt sikerült. Határozottan jól érzem magam, mióta Icuka angyali kezei alatt vagyok. Nagyon köszönöm neki ezt az érzést.

(Dér Ilona)


Gerinc és gyomor problémák

Én Sasha Belosub vagyok Ukrajnából. A debreceni Csokonai színházban dolgozom, díszlet és jelmeztervezőként. A színházi munkámból kifolyólag tervezés közben sokat ülök, ezért sokszor nagyon fáj a hátam. A gerinc problémáim mellett a stressztől gyomorproblémáim is kialakultak, valószínűleg a két probléma összefügg. Beszéltem Icával – kérlek Ica segíts! Kétszer voltam Icánál masszázson, a második alkalom után a fájdalom teljesen elmúlt, sokkal jobban érzem magam. A gyomorproblémáimra Ica külön ajánlotta a mária tövist amely ugyan csak jótékonyan hatott. Sajnos nem tudok magyarul, de Icánál ez nem okozott gondot, az összes problémámat megértette és tudta kezelni. Köszönöm Ica!

(Sasha Belosub)


Kedves Icus!

Sok kellemes percet okoztál és kellemetleneket is, de a vége mindig jó lett. Bármilyen hosszú egy út az első lépéssel kezdődik, Te már egészen messzire jutottál ezen az úton. További jó utat és elégedett embereket kívánok Neked!

(Judit)


Amerikai manuálterapeuta után nálam kezelésen migrénes fejfájással és gerinc problémával

Örülök, hogy Rád találtam. Régóta kerestem a chiropraktika módszer tudomány őrzőjét. Amerikában volt már részem ilyen gyógyításban. Összevetve azért teszik jobban a Te módszered, mert kézzel stimulálod az idegvégződéseket ami így jobban tapintható és érzékelhető, mint a kint használt pisztoly szerű tárggyal. Én vagyok az aki az első kezelés után annyira akartam jönni, hogy számoltam a napokat.- sikerült is annyira elszámolnom, hogy egy héttel hamarabb érkeztem. Sűrű elfoglaltságod ellenére azonban így is segítettél amit nagyon köszönök! Köszönöm, hogy segítettél visszanyernem az egészségem és az életkedvem is. Üzenet a többieknek: Fájdalmas ugyan a kezelés, de bírjátok ki mert valóban MEGÉRI! köszönettel és szeretettel:

(Kozma Katalin úszóedző)


Gyermek aki egyik pillanatról a másikra nem tudott lábra állni

Kedves Icu! 2012 augusztusában jöttünk el hozzád 6 éves kisfiammal, aki egyik pillanatról a másikra nem tudott ráállni a lábára. Semmilyen okot nem találtunk rá, ezért mivel nem javult másnap elmentünk orvoshoz . Onnan új információval nem csupán egy beutalóval az idegklinikára távoztunk. Ezután kértem a segítséged. Ahogy a kisfiammal bántál, az egy csoda volt. Bár a kezelés nagyon fájdalmas és még is élvezte, s az utána következő masszázst pedig azóta is a kedvencei közé tartozik és kéri otthon is. Tőled egy óra elteltével már a saját lábán távozott el, és másnapra már a fájdalmai is elmúltak. Két napig a mozgásán még ugyan láthatóak voltak a lesántulás jelei, de fájdalmai megszűntek. Következő látogatásunkkor, – bár nem azért jöttünk.- Ő maga feküdt fel az ágyra és kérte a kezelést. Köszönjük Neked és angyali kezeidnek!!

(Demeter Anikó)


Magneter terápia, szívritmus, magas vérnyomás és gerinc problémák

Drága Barátném! Amit tőled kaptunk , az nem csak a testnek a fizikai helyreállítása, hanem a lélek szeretetteljes ápolása is. Úgy érzem én is, hogy az út amelyen elindultál a TE UTAD , az emberek javára Szívvel- Lélekkel teljes odaadással igyekszel rajtunk segíteni. A gyógyító út nálunk a magneter készülékkel indult, magas vérnyomás, szívritmus zavar, gerincproblémák. Hálásak vagyunk azért, hogy megmutattad ezt a lehetőséget. Először csak én használtam a készüléket, de azóta már a férjem és nagyfiam is beállt a sorba. Különösen hatásos nekünk a magas vérnyomás, a mellkasi fájdalom, a szívritmus, a méregtelenítés, a gerinc reuma különféle változatai, valamint a személyes CD-k. A masszírozások során a kedvencem a Dr WU féle fej és arcmasszázs, ami talán nem is fizikai, hanem lelki gyógymód. Az utóbbi időben az új tudományodat a manuálterápiát próbáltuk ki. Ez nekem nagyon hatásos a gerinc problémáimra, azóta kevesebbet fájnak a végtagjaim és szűnőben vannak a végtagzsibbadásaim. Nagyon eredményes még ezen kívül a visszatérő migrénes fejfájásaim gyógyításában is.

Icuskám! Minden köszönetünk Neked és kívánjuk, hogy sokáig és sok-sok embernek légy a segítője! Szeretettel:

(Juló)


Arcidegzsába Magneterrel és manuálterápiával

Drága Icus! Kedves Vendégek! Mivel véleményem szerint nincsenek véletlenek, ezért ismertem meg azt az embert aki, odaadó szeretettel és figyelemmel segített nekem. Legelső találkozásunkkor , mielőtt elkezdte volna a manuálterápiás kezelést beszélgettünk, a problémáimról, hogy miért is kerestem fel. 21 éves koromban arcideg bénulást kaptam. Kezeltek már fizikoterápiával, de nem segített, utána még sokat próbálkoztam többféle módszerrel, de semmi nem segített végül utána már nem is próbálkoztam semmivel. Próbáltam elfogadni, vagyis nem akartam szembesülni a problémáimmal. Icus nem ígért semmit, sőt azt is elmondta, hogy én vagyok az első ilyen páciense aki ilyen problémával kereste fel. Elmondta, hogy fájdalmas lesz a kezelés de eredménye biztosan lesz, csak bíznom kell benne. Az első kezelésen ezért nagyon féltem, mert nem tudtam milyen lesz., de 10 perc elteltével éreztem azt a szeretetet, megértést ami mindennél többet ért. és a fájdalom nem is volt annyira elviselhetetlen. Ahogy manuálterápiázta az arcomat fájt, de mindig bocsánatot kért és én ezt sírással tudtam elmondani, hogy nem baj. Igazából nem a fájdalomtól sírok hanem tudom, hogy segíteni szeretne és fog is. A 3. manuálterápiás kezelésen is sírtam, de a végén jót nevettünk., mert azt mondta Icus, hogy reméli nevetni is fogunk együtt. Már az első kezelésen érezhető volt a javulás, és azóta nagyon sokat javult az arcom és a lelkem is.. A magneter ágyról nem is beszélve, az is egy csoda, akárcsak Icus. Icus ! Nagyon köszönök Neked mindent, nagyon örülök, hogy megismertelek. Sok mindent tanultam Tőled és még szeretnék is! Ja és a szerencse cetliket meg egyszerűen imádom!

(Karolina)


Szűnni nem akaró gerinc és lapocka fájdalom folyamatosan váladékozó sipoly megszüntetése magneterrel és manuálterápiával

Kedves Ica! Gerinc, hát és lapocka fájdalommal kerültem kezeid alá. Bár az első kezelés alatt ” elátkoztalak magamban” de úgy látszik, hogy a manuálterápia és Te igazán hatásosak vagytok együtt!! Három kezelés után a fájdalmaim megszűntek. A „Kínzások alatt ” szóba került, 11 évvel ezelőtti balesetem és annak máig tartó fájdalmas hatásai (boka, gerincfájdalom és a lábamon lévő sipoly folyamatos váladékozása) Ezen bajaimra ajánlottad a Magneter kezeléseket. Személyre szabott CD, gerinc reuma, izületi fájdalom CD-ket. Nos a Te kezeléseid és a CD-k hatására a hát és gerinc fájdalmaim sokkal elviselhetőbbek, a sipoly a lábamon begyógyult és nem váladékozik! A manuálterápiás és magneteres kezeléseket tovább folytatom, s ajánlom másoknak is. Családom további tagjaiis megelégedéssel használják a magneter készüléket, az allergia, immunerősítő és Welnes lemezeket. Nagy szerencsénk hogy találkoztunk Veled! Őszinte köszönettel:

(Papp János)


Szülés utáni gerinc és csípőfájdalom

2011 június elején kb öt órás vajúdás után epidurális érzéstelenítéssel császármetszéssel szültem meg a kisfiam. Ezután kisebb nagyobb intenzitással mindig jelen volt a csípőmben gerinc mellett” benrekedt” fájdalom. Próbáltam kimozgatni, ideiglenes sikerrel. Szülés után egy évvel 2012-ben a jószerencse úgy hozta, hogy Icusék nálunk jártak Kecskeméten és a nagy nyári melegben energiát és fáradságot nem kímélve kezelte meg a fájó részeket. A kezelést nagyon jól vettem, Icus többször is elmondta, hogy mások ilyenkor már van, hogy kiabálnak. Nekem a kezelés alatt a fájdalom helyett egy kellemesen kellemetlen, felszabadító érzésem volt, és végre működtem ! Most 4 hónappal a kezelés után érzem, hogy már az is hosszútávon is hatalmasat segített az állapotomon. Viszont azt is érzem, hogy ha ismét Icus keze alá kerülnék, még mélyebbre nézve” találna még egy-két kis „felszakítandó” maradványt. Köszönöm Icus

(Mészáros Rauscher Tünde)


Baleset után gerincre ejtett táncosnő

Sipos- Lenkey Annamária vagyok, 21 éves. A Magyar táncművészeti főiskolán végzem utolsó évem, kisgyermek korom óta versenyszerűen társas táncolok. A záróvizsgámon történt egy kisebb balesetem, a táncpartnerem leejtett, a gerincemre estem. A vizsga hevében nem éreztem folyamatos fájdalmat, bár az ütés, esés maga nagyon fájt. Aznap este kezdtem el érezni, hogy nagyon fáj a derekam, valami baj történt a gerincemmel. Azon a hétvégén egyéb pesti elfoglaltságaim miatt nem tudtam hazajönni Debrecenbe megnézetni. Következő héten hétfőn mentem el a Kenézy kórház baleseti osztályára megröntgeneztetni a gerincem. Ekkor már egyáltalán nem bírtam hajolni sem előre, sem hátra illetve a fájdalom miatt nem tudtam egyenesen, nyújtott lábbal hanyatt feküdni sem. A többszöri röntgen felvétel ellenére sem volt egyértelműen megállapítható, hogy mi történt a gerincemmel. A leletemben ez állt: „Az L.III-as csigolya jobb oldali proc. transversusának csúcsán fractura sejthető, de a zavaró árnyékok miatt egyértelműen nem ítélhető meg”. Ezek után mentem el Icushoz, aki meggyőződésem, hogy csodát tett a gerincemmel. Két kezelésen voltam, talán mindkettő két óra hosszúság körüli volt. A kezelések hosszúak voltak és néha egészen fájdalmasak, de megérte! Már az első kezelés után képes voltam egyenes háttal hanyatt feküdni és előre hajolni is. Otthon fekete nadálytő krémmel és hideg lóbalzsammal kentem a hátam a következő kezelésig. A második után értük el azt, hogy újra megpróbálkozhattam táncolni, ami nehézkesebben ment, mint előtte, de mégis sikeres záróvizsgát tudtam tenni a gyakorlati tárgyakból a főiskolán. Továbbra is kentem a gerincem az előbb említett krémekkel, illetve minden egyes táncóra előtt hosszasan bemelegítettem. Egy hónap telt el azóta és bár hamarabb elfárad a hátam, de nem okoz fájdalmat a táncolás. Icus gyakorlatilag egy hét alatt meggyógyított, amiért nagyon nagyon hálás vagyok neki!!!!

(Sipos-Lenkey Annamária)


Úszó versenyre történő felkészítés Magneterrel és masszázzsal

Sziasztok!

Magamról annyit, hogy versenyszerűen sportolok (szeretném azt mondani, hogy az átlagnál magasabb szinten) és épp az országos bajnokságomra készültem fel. Sajnos maga a felkészülés nem sikerült a legjobban, de egy ismerősömnek hála találkozhattam Icával. Időpont és helyegyeztetés után elmentem és nagyon kellemes fogadtatásban volt részem. Pont olyan masszázst kaptam, amire szükségem volt, ami segített ellazítani az izmaimat. Ezután 4 napon keresztül mindennap elmentem és kaptam a masszázs és Magneteres kezeléseket, aminek meglett az eredménye. Adrenalin, Wellness és izomlazító programokat használtunk attól függően, hogy verseny előtt mentem, vagy verseny után, illetve, hogy milyen közérzetem volt. Egyéni legjobb időket sajnos nem értem el, de sokkal jobban teljesítettem, mint a formámból gondoltam volna és ha csak a helyezéseket nézzük, akkor életem legjobb országos bajnokságát teljesítettem! A kezelés mindíg a lehető legjobb formába hozott, nagyon sok köszönet érte. Ha lesz hasonló alkalom akkor biztos, hogy kihasználom az adott lehetőséget és elmegyek megint, mert nagyon sokat segített a versenyre való ráhangolódásban. Mindenkinek bátran ajánlom, Ica nem fog harapni, tökéletes masszázst ad és borzasztóan kedves. Aki teheti keresse fel !

(Keresztes Mátyás úszó)


Begyulladt nyak és hátideg

”A Robotember” Ezt a titulust érdemeltem ki Icuka kedves férjétől Antitól, amikor egy begyulladt nyak-és hátideggel ”Robotember” mozgással kopogtattam segítségért. Többször fordult már elő a betegség és az akkori anyósom javaslatára kerestem fel akinek szintén hálás vagyok azóta is, hogy megfogadtam a tanácsát. Őszintén megvallva másfél óra irdatlan fájdalom és gyötrődés után felültem a masszázságyon a nyugalom szigetén és 3 x körbeforgattam a fejem, :):):) , azért tanácsára hétvégén még magneter kezelést vettem fel és még két alkalommal mentem el hozzá manuálterápiára. Ismét idézve Antitól „Embert faragott” belőlem. Hálás vagyok érte, hogy segített rajtam Injekció és Gyógyszerek nélkül. Azóta is ha tehetem, havonta visszajárok általános karbantartásra és ajánlani tudom mindenkinek. Ha valaki tud gyógyítani a kezeivel, akkor az Icuka.

Földesi Gergő Balázs


Beállt nyaki problémák

Drága Icánk! Reggel nyugodtan reggeliztünk a párommal, mire ő rezzenéstelen arccal szemembe megjegyzi: -Te én már vágyom Icára! Mármint Ica kezeire!!!! Az aránylag mondható gyorsan kattogó agyam átjátszotta bennem a furcsa érzést, féltékenységet, mire rájöttem, hogy rád vágyik így hát gyorsan megértettem miért is mondja. Nekem a nyakam teszed mindig rendbe, bár akkor a legszívesebben… nem írom le mit tennék tudja azt aki itt járt egyszer, de utána mindig rendben vagyok. Köszönjük neked!

Rita


Drága Icukám!

Gyermekkorom óta küzdöttem kínzó fejfájással. Jó néhány orvos állított fel különböző diagnózisokat. A legvégső 2001-ben egyfajta migrén. Ekkor MR vizsgálatot is elvégeztek. Megállapították, hogy egy góc található a bal agyféltekén, amely valószínűleg egy agyi infarktus következménye. Időnként ez a góc nyomja a körülötte lévő ereket, és ez okozza a fájdalmat. Ezt el is tudtam fogadni, mivel a fájdalom mindig egy ponton kezdődött a bal oldalon. Maradt az állandó ellenőrzés, évenkénti MR vizsgálat, neurológus és gyógyszer. Egy specialista azt mondta 2008-ban, hogy mivel a góc nem nagyobbodott, nincs szükség további Mr vizsgálatra.Így maradt a neurológus és a próbálkozás a megelőző gyógyszerekkel, illetve az állandó fájdalomcsillapítás. Algopyrint és Flector granulátumot szedtem felváltva, napi szinten. Aztán a neurológus javasolt egy új megelőző gyógyszert. Ehhez viszont arra volt szükség, hogy pszichiáterhez, pszichológushoz járjak, mivel így lényegesen kevesebbe került. Ez által újabb orvos került a képbe.

Egy darabig úgy éreztem segít a napi egy Aurorix, mellé napi fél/egy 0,25 mg Xanax. Eleinte kevesebbet fájt a fejem, de aztán pár hónap alatt hozzászokott a szervezetem és újra jöttek a fájdalomcsillapítók. Volt, hogy hiába vettem be 3 db-ot is egy nap, a fájdalom ugyanolyan erős maradt. Sok éven keresztül tartott ez az állapot.

Aztán találkoztam Veled, életem legborzalmasabb időszakában. Az Úr, vagy az élet, vagy a sors a legjobb időben küldött hozzám, hozzánk. Először a lelkemet kezdted rendbe hozni. Ha Te és a családod nem lettetek volna, el sem tudom képzelni most mi lenne velem, velünk. Azóta tudom, hogy léteznek Igazi Angyalok és én megismerhettem egyet közülük. Amikor legelőször kezeltél és egyfolytában bocsánatot kértél, amiért fájdalmat okozol a manuálterápiával, nem is értettem, miért teszed. Az évtizedeken át tartó migrénnél bármilyen fájdalom elviselhetőbb volt.

Már az első alkalommal tudtam, hogy ez lesz a megoldás. Azóta semmilyen orvosságot nem szedek. A régi migrénem eltűnt. A mindennapok súlya, amit a hátamon cipelek meg is jelenik és lerakodik rajta. Ilyenkor szoktak – a korábbiaknál lényegesen enyhébb – fejfájások jelentkezni. De akkor Te mindig leveszed ezeket a súlyokat a hátamról és újra elmúlik minden fájdalom.

De nem ez volt az egyetlen problémám, ami hála Neked megoldódott. A lábamon már két éve próbáltam mindenféle csodaszerrel megszüntetni egy elég csúnya és nagy ekcémás elváltozást. Nagyon viszketett. Az állandó vakarástól sebes volt. Te megsimogattad és kérted fogadjam el, és szeressem. A simogatásokat mandulaolajjal egészítettem ki, ami – tudom – mit sem ért volna az érintéseid nélkül.

Bizony a masszázs ágy alatt a szőnyeg állandóan tisztul. Valószínűleg nem csak az én könnyeim tisztítják. Biztosan nem vagyok egyedül ezzel, hogy a testem és lelkem gyógyítása közben csak sírok és sírok. A könnyeim pedig kimossák a lelkemet, a szőnyegre. Mindig csodálattal figyelem az erődet, a hitedet, magabiztosságodat, szeretetedet, a bátorságodat.

Bárki is küldött Téged hozzám, hálával tartozom érte. Szebbé tetted az összeomlott életemet. A közeledben mindig süt a nap és tiszta a levegő. Biztosan a lényedből fakadó szeretet teszi.

Egész életemben szeretettel és hálával fogok gondolni Rád!

Te a „mi Ica nénink” vagy!

Teljes szívemből kívánom, hogy adjon az Úr Neked a jövőben is erőt, hitet és kitartást, hogy ugyanilyen szeretettel tudd gyógyítani a Hozzád hittel forduló embereket!

Köszönök mindent! Köszönöm, hogy megismerhettelek! Szeretlek!

Szeretettel és őszinte tisztelettel: Lehnerné Ajtai Annamária


Az előző év nyarán több cm eltérés 4-5 cm eltérés volt a két vállam síkja között. Az első alkalommal Ica néninél kicsit fájdalmas, de egyben emlékezetes volt. Először nem tudtam kimondani a kezelés nevét, de már megtanultam: Kiropraktika.

Az asztalon fekve, ahogy Ica néni fellazította a letapadt izmokat, egyből felszabadultabban éreztem magam. Az első kezelés több mint egy órát tartott. emlékszem, hogy azon a napon nem mehettem megszokott vízilabda edzésemre, hogy ne menjen kárba a „belém” fektetett munka. A kezelés után az érintett területek érzékenyebbek voltak. azóta is részt vettem néhány kezelésen. Állapotom sokat javult. Mikor Ica néninél vagyok a hangulatom is sokat javul. A jövőben is folytatni fogom a kezelést. (A vállak már az első kezelés után egy szintbe kerültek, a gerinc egyenes.)

Visnyai Soma (14 éves)


Az egy hihetetlen dolog, ami Icánál történik – bemész, már érzed a nyugalmat. Ica kedvessége és gondoskodása segít elhinned, hogy a világ tényleg jó. Az illatok… A szőnyeg… A mandala a falon megállítja száguldozó gondolataidat, a zene összefésüli sisteregve lengedező idegszálaidat. Sokan rohanunk, a nélkülözhetetlenség érzéstől hajtva mentenénk meg a világot, de nem jobb, ha inkább magunkkal foglalkozunk többet, mielőtt teljesen kiégünk? Nem mellesleg, ezzel másoknak is jót teszünk… :))) A test és lélek egyidejű kényeztetését mindenki megérdemli! De ehhez elengedhetetlen, hogy elzarándokolj a Mohács utcára, Icuskához.

A keze erős, igen, akár egy férfi keze, de közben mégis lágy. Fájó, feszengő tagok oldódnak újra rugalmassá, ropogó csontok ugranak a helyükre, visszatalálva feladatukhoz. Valami azt súgja, hogy neki ehhez nem csak tudása van, hanem tehetsége is, a kettő ötvözetét kapjuk ajándékba. És amit még nem szabad elfelejtenem: a diszkréció! Biztos lehetek benne, hogy ha beszélgetünk, az titok marad. Ez is tehetség… És persze élettapasztalat… Összehozza a haragvó szíveket, elcsitítja a lázadó elmét. Már hiányzik, azt hiszem, fel is hívom.

Szentai Cecilia


Kedves Vendégek!

Icust úgy ismertem meg, hogy a kisfiam óvodatársának anyukájától kértem segítséget, ajánljon nekem valakit aki 6 éves kisfiamat masszírozná. Már az első találkozásunknál olyan közvetlen telt a kezelés Icus és Zsombi között, hogy nem is értettem. Az én zárkózott gyermekem végig csicseregte az először talán nem éppen „kényeztető” masszírozást, amire aztán persze arra is mindig kerített Icus időt. Teljesen feloldódott s természetes volt, hogy egy hét múlva újra az angyalos szentélybe leszünk, ha már nem kivitelezhető az a „bentlakásos bérlet”, amit Zsombi már a második alkalommal vásárolt volna.

Éreztem, hogy különleges Embert ismertem meg, aki felé bizalommal fordulhat mindenki. Aztán egyik alkalommal elkísért minket a nagylányom is aki szégyenlős és bizalmatlan is, ami egy csapásra elmúlt, ahogy átléptük a kertkaput, mert ott volt Rony és az én kamaszlányom imádja a kutyusokat. Tehát ez csak egy jó hely lehet ahol ilyen helyes kutyus van. Mondanom se kell a hab a tortán, hogy Icus varázskezeitől egy csapásra megszűnt Viki problémája , ami évek óta tartott már. Végül persze én is a kezelőágyra keveredtem, ahol röpül az idő, a kezelés alatt, s aztán azon mosolyogtam, hogy ugyan az a mondat fogalmazódott meg bennem, ami Zsombiban „ nem lehetne bentlakásos bérletet vásárolni?” Mindent köszönök, örülök, hogy ismerhetlek és azt a friss levegőt ami nálatok van, receptre kellene felírni.

Tóth Marianna – 2013.05.06.


Rosszindulatú áttétes daganat

Kedves Szomszédasszonyom!

Amikor diagnosztizálták a betegségem (áttét nagyon sok helyen) férjed Anti annyit mondott: NE ADD FEL! Én akkor úgy gondoltam, ezt csak feladni lehet. És akkor áthoztátok a MAGNETERT (2012.08.hóban – Anolissi megjegyzése). Unszolásodra pedig átjártam a kezelésekre hozzád. Láss csodát! Az első CT vizsgálat látványos javulást mutatott. Eddig hittem is meg nem is ebben a módszerben. Tovább folytattuk a kezelést és én azt láttam, hogy Te legalább annyira akarod a gyógyulásomat mint én, hiszen kezelések közben szinte csorgott rólad a víz, ahogy az energiát adtad át nekem. A második Ct újabb javulás! Köszönöm az önzetlenséget is! Ja és mond meg Antinak is és Neked is mondom: NEM ADOM (ADJUK) FEL!!! Ezt másoknak is tanácsolnám!

Heller József – 2013.05.30.


Drága Icukám!

Nagy tudású segítőkész aranykézzel áldott meg Téged az Úr. Kívánom, hogy élj soká, boldogul. Hozzá együtt érző, jó szívet is adott, hogy segítsd, aki bajba jutott. Köszönöm sikeres fáradozásodat, Szívből jövő „bocsánataidat”. Sokirányú, segítő tanácsaidat, Testi-lelki biztatásaidat. Légy nagyon boldog az unokákkal, Készülj majd a „Dédi” szerepre jó egészségben, nagy alázattal. Legyen sok-sok gyógyult hálás beteged, Ezt kívánja öreg barátnéd, aki nagyon szeret. Sok hálával Isten áldásával

Ildi nénéd (Kalotayné) – Debrecen, 2013.08.05.


Icuka!

Erre gondoltam, amikor ide jöttem Hozzád. Felold, ellazít, feltölt. Most. Ne halogasd! És beigazolódott. Nem ragozom tovább. Most nincs szó erre, hogy egy újabb „emberrel” találkoztam. Aki tudom, hogy sokat ad. Mert kérem? Nem tudom. Ő érzi, én elveszem. Pozitívan feltöltődve, sírva megyek el, mert jó! Köszönöm……

Tóth Betti – Debrecen, 2013.08.06.


Drága Icus!

Mindig nagy örömmel jöttem hozzád, de ami az igazi fordulópont volt a gyógyításodba vetett bizalom terén, az akkor történt, amikor övsömör alakult ki nálam. Nagyon megijedtem, eszembe jutottak azok a korábban hallott rémtörténetek, az eredménytelen kezelésekről, a csillapíthatatlan fájdalmakról, a maradandó bőrhibákról. Kétségbe esve hívtalak, Te kedvesen megnyugtattál és elmondtad, mit tegyek: reggel este MAGNETER (idegrendszer, depi, bőrproblémák CD) és sok-sok B vitamin Millgamma. 4 !!!!! azaz négy nap múlva amikor kontrollra mentem a bőrklinikára a kezelőorvosom már abban is kételkedett, hogy egyáltalán övsömör volt-e, olyan szépen visszahúzódtak a kiütések az idegfájdalom pedig teljesen megszűnt. Azóta tudom, bármi is történik velem biztonságban vagyok Nálad. Van egy lelki gyakorlatom: reggel amikor felkelek, hálát adok mindazért amim van. Drága Icus! Te is benne vagy!

Szeretettel: Orsi


Kedves Icus- Cicus- Micus!

Szűcs_Nelli Köszönöm neked azt a „JÓ” energiát amit nekem adtál és amit én is tovább tudok adni! Mindig ilyen maradj, amilyen vagy!!!!! Mert a Te kisugárzásod a legjobb „gyógyító pirula”!!

Szeretettel: Debrecen, 2013.09.26. Szűcs Nelli

 

 

 

 

 

 

 


Rosszindulatú petefészek és méh daganat MAGNETERREL

Icukám!

2013.03.14-én petefészek rákkal műtöttek. Eltávolították mind két petefészket és a méhemet is. Ököl nagyságú daganat és ciszta volt rajta. 2 hét múlva meg lett a szövettani eredmény. Petefészekben rosszindulatú daganat, a méhben úgyszintén. Viszont nem igazolt sehol áttétet. Megajánlották a kemoterápiát havonta kétszer. Ettől viszont teljes mértékben elzárkóztam. Attól kezdve használom az alternatív terápiát a MAGNETER készüléket. Személyre szóló CD-t készítettem melyet napi szinten használok az immunerősítő CD-vel. Hosszú ideig naponta kétszer, most már napi egyszer, de ha szükségét érzem kétszer is ráfekszem.

Ezen kívül Diéta, 3 hónapig szigorúan betartva: szénhidrát-, fehérje-, és só mentes étrend ( a só mentességet 6 hétig bírtam utána pici só engedélyezett volt) heti 3 alkalommal hal, tojás, és joghurt barna rizs teljes kiőrlésű tönköly liszt sok-sok zöldség, búzafű italpor, céklalé, zöldséglevek , mandula, dió mivel tejterméket nem ehetek, ezért kókuszporból készítettem tejet és abba kevertem zabpelyhet és magokat minden nap: 6-8 szem aszalt szilva, ez volt a reggelim most már 6 hónap után eszegetek húsos ételeket is, egy héten kb háromszor(csirke). A 6 hónapos kontroll eredményem teljesen negatív, értve ezalatt a tumor marker véreredményt és a teljes vérképet is! Januárban kell kontrollra menni, addig is folytatom a MAGNETER kezeléseket és táplálkozásomra is odafigyelek!

Hálával: Királyné Gábor Sára – Szeged, 2013.10.24.


Gondoltam én is kipróbálom! Nagyon sokat hallottam llonáról, eredményes kezeléseiről kedvességéről, segítőkészségéről. Gondoltam én is kipróbálom! Már egész fiatalon is gyakran voltak erős fájdalmakkal járó nyilalló lumbágós panaszaim.Több mint 10 évvel ezelőtt súlyos Isiászt kaptam, rossz gerincállapotom miatt. Járóképtelen voltam több mint 2 hónapig, majd miután kissé felépültem 2 év után ismét kiújult és azóta állandósult a jobb oldalon a lábamon és a hátamon. Az Isiász következtében a jobb lábamban már nem volt reflex és gyakran zsibbadt a lábam. Gyógytornát írtak elő az segített valamit, de mivel nem tudtam állandóan folytatni, állapotom egyre rosszabbodott. Járásom instabillá vált, botot kellett használnom. Kezdtem egyre jobban meghajolni, hátamon jobb oldalon egy görbület és púp alakult ki ami fájt és nagyon zavaró volt. Gyakori erős fájdalmaim voltak. Jobb lábam nagyon elnehezedett, idegfájdalmak jelentkeztek egyfolytában, az állás is nehézségekbe ütközött és nem tudtam a térdem behajlítani.

Ilonánál már az első kezelés után éreztem, hogy jó lesz, de a második és harmadik kezelés után éreztem, hogy jobban ki tudok egyenesedni és a botot is el tudtam hagyni. Járásom javult, és a hátamon kialakult púp is jóval kisebb lett. A jobb lábamat is be tudom már hajlítani, így könnyebben szállok be és ki a kocsiba.

A kiegészítő kezelés Ilona magneter készülékével igen hasznos és sokat segít a gyógyulásban. Nagyon örülök az eddig elért eredményeknek, az én esetemben ez igen nagy szó! Köszönöm azt a kimondhatatlanul nagy segítséget és a későbbiekben is élek majd vele.

Szűcs Lászlóné – Budapest, 2014.03.17.

Anolissi, Koczka-Kiss Ilona kiegészítése:

Marika néni (77 éves) nagyon erősen hajlott háttal érkezett hozzám. Nem volt még ilyen páciensem. Esetében a manuálterápiát és a Dorn terápiát kombinálva alkalmaztam, ami időnként igen fájdalmas, de nagyon hatékonynak bizonyult. Számomra is meglepő volt, hogy már az első kezelés után bot nélkül és arcát már nem a föld felé fordítva, hanem mosolyogva rám tekintve érkezett.Hálás vagyok és köszönöm, hogy bizalmával megtisztelve Budapestről lejár hozzám kezelésre. Szeretettel várom ezután is! Hát ezekért a napokért érdemes élni!


Gerinc és csípőproblémák előjegyzett műtét ami elmaradt

Kedves Icuka!

Gerinc és csípő problémával kerültem hozzád, félévig irtó fájdalmas korszak után. Ülni, állni, járni sem tudtam, csak kínok közepette. A félév alatt fizioterápia és sok-sok izomlazító, fájdalomcsillapító után némileg elviseltem önmagam. Az idegsebész műtétet javasolt, amit nem vállaltam.

A Sors hozzád irányított.

Nagy tudásod, empatikus és megnyugtató egyéniséged, 3x manuálterápia kezelés, tanácsadás, tornagyakorlat, kisegített abból az áldatlan állapotból. Újra tudom élni a csodálatos mindennapokat, örülni, hogy süt a Nap, hogy visszakaptam a mozgás örömét.

Nagyon hálás vagyok.

Kívánom, hogy erőben, egészségben, emberi nagyságodban tudj segíteni másokon is. Családom tagjai, kiknek segítséget nyújtottál, köszönettel és nagy elismeréssel vannak irányodban.

Szeretettel:

Novák Gáborné (Katika és Gábor)


Fülzúgás

Nagyon köszönöm Icuka!

Egy évvel ezelőtt a kórházban egy vizsgálatra várva, beszélgetni kezdtünk egy hölggyel. Elnézést kértem tőle, hogy rosszul hallok, mivel 3 nyaki sérvem az állandó fájdalmakon túl, fülzúgást is okoz, ami befolyásolja a hallásom.

Ekkor elővett egy névjegykártyát azzal, hogy: „Ezt próbáld meg!”

Mivel nem csak a fülem zúgott, hanem mindenféle reumatikus fájdalmaim is voltak – lassan 10 éve járok mindenféle kezelésre – hát kipróbáltam.

Így kerültem Icukához.

Izgatottan, de reménnyel telve kerestem fel. A kezelés során én sírtam, nyögtem, nevettem. Ő pedig sűrű bocsánatkérések közepette tette a dolgát és okozott nekem kisebb – nagyobb fájdalmakat. A kezelés előre haladtával egyre kevesebb fájdalmat éreztem, miközben egyik ámulatból a másikba estem. Pl.: Mikor megfogta a kezem és azt kérdezte: Milyen műtéted volt? (Nem azt, hogy volt e, hanem MILYEN?) és még sorolhatnám…

Közben mindenféle jó tanáccsal is ellátott. Végül fizikailag meggyötörten, de szinte fájdalom nélkül, fülig érő mosollyal hagytam el a rendelőjét. Azóta már többször felkerestem és ő folyamatosan helyre teszi minden porcikámat, én pedig itthon szorgalmasan csinálom a tőle tanult gyakorlatokat. Csak ajánlani tudom Mindenkinek!

Ui.: Azóta én is magamnál hordom a névjegykártyáját.

Nagyon köszönöm Icuka!

Szeretettel:

Páskuné Magdi – 2014.06.26.


Gerincsérv és gyerekkor óta csípőficam, gerincferdülés

Nem semmi vagy Icuska!

Már 3 hete feküdtem gerincsérvvel, orvosaim javaslata csak pihenés és a fájdalom csillapítása volt. Már a bal lábamra sem tudtam ráállni, nagyon szenvedtem.

Végső elkeseredésemben, úgy döntöttem, hogy elmegyek az Icuska kezelésére.

Bár nem hittem benne! Rosszul tettem, hogy nem hamarabb mentem.

Kezelés után lábra álltam, két kezelés után már remekül éreztem magam. Azóta havonta egyszer járok kezelésre, hisz minden kezelés után újjá születek!

Nem semmi vagy Icuska!!!! Puszi

Erősné Ili – 2014.08.06.


Dr WU féle kezelés hatása

         Kezelés előtt                                                                                                                Kezelés után

Kiss Miklósné Anikó 2014.08.19-én járt nálam, manuálterápiás kezelésen.

A végén 15 perc Dr. Wu féle fejmasszázzsal zártam a kezelést.

A kezelések után mindig láttam, hogy pácienseim arca kisimul, de azt hogy ilyen szembetűnő a változás, Anikó kezelése után vált számomra is igazán felismerhetővé, amikor barátnője és férje elkészített róla egy fényképet, közvetlen kezelés előtt, és miután vége lett a kezelésnek.

A képek önmagukért beszélnek.

Köszönöm Anikó, hozzájárulásod, hogy közzé tegyem a fényképed a honlapomon!

Kiss Miklósné Anikó – 2014.08.19.


Begyulladt váll ízület egy amerikai vendégnél

Kedves Icus!

Itt küldöm a vendégkönyvedbe készült bejegyzést Samutól. Én csak lefordítottam, amit Ő mondott.

Diagnozis rontgen es MR vizsgalat alapjan: polydiscopathia (2013. aug.)

A zsibbadás a karban es az állando fájdalom a hát felső részeben kb. 2014. májusa óta áll fenn.

Magyarorszagon privát reumatológustól kaptam az első kezelest, 11 alkalommal, akupunktura, injekció es tapaszok, 2014. szept.

Jelentős javulást nem tapasztaltam.

Az USA-ban 2014. őszén újabb röntgen vizsgálat megerősítette a magyarországi diagnózist. Fizikóterapeutával konzultáltam kétszer, de az ajánlott tornagyakorlatok véleményem szerint nem az én problémámra valók voltak.

Debrecenben barátaink ajánlottak Ilonát.

Az első kezelés után a kezelésről kialakult benyomásom az volt, hogy profi, alapos es lelkiismeretes szakember kezel. A kezelés feltétlenül pozitív hatással volt rám és a fennálló állapotomra, s bár pokolian fájt közben és utána is, véraláfutásom nem lett. A fájdalom rövidesen csillapult. Azonnal es jol reagáltam a kezelésre.

A második kezelés után észrevehetően jobban éreztem magam. Hatásával megerősítette a már javulófélben lévő állapotom. A fennálló makacs fájdalom megszűnt. Ez az állapot azóta is stabil.

A véleményem az, hogy hazámban, az Egyesült Államokban bevett manuálterápiai/fizikoterapeutai gyakorlat esetemben valószinűleg hosszadalmasabb és nem feltétlenül ilyen eredményes lett volna. Az anyagi oldaláról nézve is aránytalanul költségesebb Amerikában. A szolgáltatás során kifejezetten az anyagi szempont dominál, Ezért Amerikában az a cél, hogy a kezelés lehetőleg minél tovább tartson

Köszönöm és remélem, még sok sikerrel gyógyít tovább, Ilona.

Sok üdvözlettel,

Zsuzsi es Samu – 2015.02.08.


Évtizedek óta tartó migrénes fejfájás.

A férj gondolatai:

Gyerekként nekünk még azt tanították,

Ha beteg vagy vegyél be egy tablettát.

Nem foglalkoztunk vele, hogy van mellékhatás,

ez az út a nyugati orvoslás.

A keletiről nem hallottunk, legfeljebb az akupunktúrát.

Azt sem tudtuk eszik-e vagy isszák a manuálterápiát.

Az ember ilyen bonyolultra lett teremtve,

ezért nem mindegy, hogy betegségkor mivel lesz kezelve.

Van, hogy olykor egy-két pirula kell,

de vannak bajok, mikor más segítség kell.

Régen nem állt rendelkezésre ekkora technika,

Nem volt gyógyszerlobbi, legfeljebb csak az alkímia.

De volt érdeklődés, törődés, tapasztalás,

több ezer éves felhalmozott tudás.

Jó, hogy vannak, kik átadják ezt a tudást

s kikben meg van a képesség, hogy elsajátítják.

Feleségem betegségeire kerestem a gyógyulást,

Ica képességeiben és tudásában találtuk meg a megoldást.

Filep Ferenc

Ica!

Köszönöm, hogy hozzásegítettél ahhoz, hogy a több évtizede tartó, minden hónapban jelentkező több napos migrénes fejfájásom már csak egyre távolodó emlék.

Filepné Mariann – 2015.03.12.


Kibírhatatlan gerincfájdalom 6 héten át

Karácsony másnapján a gerincem mellett szörnyű fájdalmat éreztem. Hat héten át feküdtem, mert járni sem tudtam, csak segítséggel, összegörnyedve.

Rengeteg fájdalomcsillapítót szedtem be. A legerősebb gyógyszerek semmit sem értek.

Különböző krémek kenőcsök: rozmaring, lóbalzsam, fastum-gél, kínai medveolaj ……stb. ezek sem segítettek. A fájdalmaim éjjel nappal kibírhatatlanok voltak.

A sok fájdalomcsillapító tönkre tette a gyomromat. Már enni sem tudtam, csak jajgatni a fájdalomtól. Injekcióval is próbáltak segíteni, a baleseti sebészetre is elvittek. Röntgen-labor vizsgálatokon mentem keresztül Közben ez az irgalmatlan fájdalom nem szűnt.

Egy ismerősöm Erdősné Ili ajánlotta Icukát, hogy próbáljam meg, mert ha valaki akkor Ő segít. Ő ezt tapasztalta, mert egy kezelés után már maga is egészségesen távozott tőle. Szóval engem is elvittek Icukához és 1 órás kezelés után már semmi bajom nem volt.

Valóságos csoda volt, hogy azonnal minden fájdalmam megszűnt.

Az Isten áldja meg Icukát és segítse, hogy tudjon továbbra is segíteni, mindenkin aki csak hozzá fordul

Köszönöm Icukám!!!!

Törőné Magdi – 2015.03.09.


Gerincferdülés

Kedves Icuska!

Kislányunk történetét szeretnénk megosztani.

Az iskolai háziorvosunk megállapította, hogy Zsaninak valószínűleg gerincferdülése lehet. Ez után időpontot kértünk az Ortopédiára, ahol az orvos diagnosztizált egy 23°-os görbületet a hátgerincen.

Aminek következménye egyhetes intenzív gyógytorna után fűző használata kötelezővé vált (korzett). Nagy kétségbeesésünkben a Google-ba beütöttük (aki még nem látott érdemes megnézni ezt a szerkezetet). Miután megláttuk hát egy kissé ledöbbentünk…ezzel a mozdulattal pötyögtünk tovább csak ezt ne, de hogy és kivel tovább?!

Hosszas böngészés után rátaláltunk Icuskára akit nyomban fel is hívtunk, időpontot is egyeztettünk. De bevalljuk bennünk volt a félsz, de kedves megnyerő és megnyugtató hangja egyből bizalmába fogadott minket.

Már nagyon vártuk az első találkozást, egy nagyon meghitt, nyugalmas, harmonikus, barátságos környezetbe fogadott minket. Egy édes tünemény! Ő elmondta, hogy nem tud csodát tenni de Zsaninak a Kiropraktika és a Dorn terápiás kezelés révén és ha ő is akarja akkor bízhatunk és reménykedhetünk „a gyógyulásban”. Három kezelést beszéltünk meg, egymást követő héten.

Az első kezelés után Zsaninak mintha egy kő esett volna le a „válláról”! Kissé fájdalmas és kínos kezelés után boldogan távoztunk. És már alig vártuk a mielőbbi viszontlátást. Búcsúzóul kaptunk otthoni tornagyakorlatokat a mihamarabbi gyógyulás elősegítése érdekében.

Eljött a második és a harmadik kezelés is tudta már, hogy mi vár rá és nem estek váratlanul a sokszor fájdalmas érintések.

Ezután kellett vissza mennünk Kontrollra az Ortopédiára (menet közben viszont kész lett a fűző is…) és csodák csodája a 23°-os görbület 15°-ra csökkent! 3 kezelés után. Jókor jó időben hozott össze a sors minket Icussal! Nagyon Hála és Köszönet és még a kezeléseket most sem hagyjuk abba hiszen…MAGA EGY CSODA!

Még egyszer nagyon-nagyon köszönünk szépen mindent!

Zsani, testvére és szüleik – 2015.07.23.


10 év óta tartó tikkelés

Drága Icus!

Fél évvel ezelőtt a barátnőm javaslatára kerestelek meg!

Nem tudtam rólad még semmit sem,de a web oldaladat böngészgetve egyre az volt a megérzésem,ha valaki akkor te vagy az, aki tud rajtam segíteni.

Akadnak problémáim a gerinc,a végtagok és az ízületek terén. A legnagyobb problémám viszont az arc és szem rángatódzása,mely 10 éve gyötör. Jártam orvostól-orvosig,de senki sem tudott rá hatásos gyógymódot.

Ekkor jöttél te,akiben nem tudom megmagyarázni miért,de már ismeretlenül bíztam!Talán ez a sorsszerűség?Most már tudom,hogy igen! Az első kezelés után nem volt látványos változás nálam,de valami azt súgta,Te vagy az ,aki segíteni tud rajtam!Hát igen!

A másodiknál már jobb volt,a harmadik kezelésről pedig már úgy jöttem el tőled,hogy biztos voltam benne,ettől a naptól kezdve megváltozik az életem.Két nap múlva az arcom már csak néha-néha rándult meg!Azt a jó érzést el nem tudom mondani,hogy 10 év után ez mennyire jó!

Azt remélem ,hogy kitartással,hittel és Icus a te Isten adta tehetségeddel és a végtelen szeretetteddel, ami belőled árad, a teljes gyógyulásomat hozza el!

Eljött a második és a harmadik kezelés is tudta már, hogy mi vár rá és nem estek váratlanul a sokszor fájdalmas érintések.

Icus! Köszönet mindenért

Köszönöm azt az odaadó szeretetedet,kedvességedet, amit tanúsítottál a kezelések alatt.

Kívánok további szeretetteljes munkálkodást,mindehhez adjon az Isten erőt ,egészséget egy életen át!

Köszönettel: Csné Rozika. – 2016.03.14.


„Kiss” segítség egy Kiss családnak!

 

Engem és a férjemet régóta gyötörnek kínzó mozgásszervi fájdalmak. Egy közös ismerős által kerültünk kapcsolatba Gyógyítónkkal Icussal. Először férjemet vette kezelésbe kezdeti gerincsérvvel és gerincferdüléssel. A fájdalomtól szinte már járni sem tudott, a mindennapi tevékenységek elvégzését is megkeserítette napjait.

( Az ajtóban egy „kérdőjel” állt előttem amikor először érkezett hozzám János. Hirtelen én sem tudtam valyon tudok-e majd segíteni. Anolissi megjegyzése)

Az első alkalommal átadott energia és erő teljes masszázs hatása nem várt reakciót  indított be szervezetében. Javulni kezdett állapota a rendszeres ” karbantartás” hatására. ( Az orvosok állapotát látva  csak a műtétet látták eredményesnek.) Mai napig visszajár hozzá megújító kezelésre, ami meglátszik egészségi állapotán.  Visszanyerte stabil testtartását, járását, csipőjének ringását. Hasonló jókat tudok elmondani az én esetemről is.

Maga a jelenléte, sugárzó lénye, közvetlensége, áradó jókedve hozzájárul a gyógyulási folyamathoz. Erőt egészséget kívánunk, hogy minél több hasonló sorsú embertársamon segítsen.

Jelenkori Csodanő!

Debrecen 2017. május hó.

 

Üdv: a Kiss család

 


Gerincferdülés

Anyukám javaslatára és az általa mesélt pozitiv élmények hatására határoztam el, hogy én is szeretném megtapasztalni Icus gyógyító kezeit.

Kamaszkori tartáshiba következtében gerincferdülés alakult ki nálam. Esztétikailag is zavarta görbület, és koromhoz képest kevésbé birtam a  fizikai terhelést. Erről próbáltam nem tudomást venni. A kezelések hatására a gerincem kezdett visszaállni egészéges ívére és sokkal energikusabbá váltam.. Eleinte mozgáskoordinációs nehézségeim támadtak, amit Icus előre vetített nekem.  Meg kellett tanulnom ismét helyesen járni. Ebben az otthonra adott korrekciós gyakorlatok is segítettek.

Szerencsésnek érzem magam, amiért 19 évesen idejében tudtunk segíteni a problémámon. Hálás vagyok a segítségedért és a beszélgetésekért is!

2017.08.01.

Kanyó Krisztina


Drága Ica!

2014 májusában kerültem Hozzád. Nem jöttem, hanem a párom hozott, mert akkor már 1,5 hónapja nem tudtam se állni, se járni, se ülni, sem feküdni.1- 1.5 órás ciklusokban váltogattam ezeket a tevékenységeket és borzasztóan kimerült állapotban voltam.

De kezdjük az elején: április 14-én arra ébredtem, hogy fáj a lábszáram, de olyan mértékben, hogy azért könyörögtem vágják le.. A kórházi kezelésnek infúzió, fizikoterápia követte, erős fájdalomcsillapítók, de alig enyhült a fájdalom.

Egy kedves barátom mesélt Rólad, és amikor beszéltünk a fájdalom miatt azonnal fogadtál. A páromban kapaszkodva evickéltem be hozzád.és következet a bő 1 órát tartó kezelés.Közben Te folyamatosan biztattál, hogy nyugodjak meg a problémámon lehet segíteni. A kezelés egyáltalán nem volt kellemes, de megnyugtattál, hogy nyugodtan lehet akár kiabálni is! :)A lényeg, hogy amikor az asztalról leszálltam a fájdalmam már nagyon jelentősen lecsökkent.Tudtam járni, ülni állni és hajolni is ami addig egyáltalán nem ment. Pár héttel később kiderült a fájdalom oka a gerincsérvem volt. Ja! Amit még nem említettem az az, hogy a bal bokám egyáltalán nem mozgott, és az orvosok közölték velem, hogy lehet hogy már soha többé nem is fog! Egy hónappal később már emelgettem a lábfejem mozgott a bokám és ez azóta is igy van!

Azóta havonta 1 alkalommal járok hozzád és ami nagyon fontos: Azóta nem kellett orvoshoz mennem ilyen jellegű problémával.

Örökké hálás leszek Neked!

2017.10.05

Takács Gabi


Drága Icus!

Hálásan köszönöm Neked amit értem tettél!!! A karom újra a régi! Egy ISTENNŐ VAGY! Tetőtől talpig ujjá születtem. A vállaim a derekam a hátam a lábam már nem fáj! Hihetetlen, de így van s mindez egyik óráról a másikra történt!

Örök hálám!

2017.11.28. Tiszáné Anikó


Gerincsérv- szünni nem akaró derékfájdalom

Kedves Ilonka!

Örökké Hálás leszek Neked, hogy közel 6 hónap szenvedés után újra fájdalommentesen egyenesen tudok járni és a mindennapi munkámat végezni.

Kínzó derékfájdalommal miatt orvostól orvosig járkáltam. Többen többféle módon akartak műteni gerincsérvvel, és csípőízülettel műteni. Egyik ismerősöm javaslatára sikerült Hozzád bekerülnöm. Szinte hihetetlen de az első kezelés után már elmúlt ez a kínzó fájdalom, a feszítő érzés a lábamban, a sántítás és biccentés újra tudtam rendesen járni. A tömérdek fájdalomcsillapító gyógyszert már nem kell szednem. Ez egy CSODA! Többen is hihetetlennek az esetemet, de már többeknek ajánlottalak , hogy keressenek fel és és egyikőjük sem „csalódott”a varázslatban és bűvös kezeidben! Mindenkinek nagy segítséget jelentettél. Nagyon nagy segítség az ilyen EMBER! Szerencse, hogy vagy nekünk! Úgy érzem és gondolom, hogy a havi rendszeres kezeléseiddel minőségileg élhetővé tetted az életem. Ez egy hihetetlen tehetség.! Kívánom, hogy nagyon sok embertársamon  tudj még sokáig segíteni!

Millió köszönettel és tisztelettel:

Úri Zsolt

2018.09.29.

Közös életút.

Több mint 6 év óta érlelődtek bennem ezek a gondolatok, érzések és tapasztalások, amiket most szeretnék köszönetként hálás szívvel elmondani, szavak formájába önteni mesteremnek Koczka-Kiss Ilonának.

Első találkozásunk 2014. februárjában történt, hosszú hetek után kaptam hozzá időpontot. Nyaki gerinc problémával fordultam hozzá, ami már 7 éve tartósan jelen volt az életemben. Édesapám elvesztése és egy vírusfertőzés után a nyakam beállt, nagyon nehezen bírtam mozgatni. Folyamatos fájdalmat éreztem, amit ijesztően kísért mindkét karom lezsibbadása. Ortopéd orvosnál és reumatológusnál is jártam és gyógyszeres terápiát javasoltak. Kicsik voltak a gyermekeim és a mellékhatásokat elolvasva, inkább a fájdalom elviselésénél maradtam. Nagyon nehezen, a panasz sokszori elmondása után a reumatológus felírt egy 15 alkalmas gyógyfürdőben alkalmazott terápiát, ahol a kezelések egyik részterülete a nyaknyújtás volt, víz alatt a saját súlyomnál fogva – ekkor tapasztaltam egy pici enyhülést, fájdalom csökkenést. Miután eltelt 3 hónap újra visszatért a fájdalom. Nagyon elkeseredett lettem és egy tanító kolléganőmnek elpanaszoltam a problémámat, aki egyből Ilonát javasolta a tüneteim orvoslására.

Úgy indultam a kezelésére, hogy azt sem bántam volna, ha a fejem levágja a nyakamról, csak ne érezzem már ezt a szűnni nem akaró fájdalmat. A kezelés nagyon fájdalmas volt – „én a csendben szenvedő típus vagyok”, már rögtön, a kezelés elején azt éreztem nekem ez nagyon jó lesz és használni fog. Ilona javaslatára, a protokollt betartva, fájdalommentes állapotba kerültem.

Mérhetetlenül igazságtalannak tartottam a 7 év szenvedést ezzel a fájdalommal és megkérdeztem Ilonát: – Miért nem tudnak az emberek ezekről az alternatív kezelésekről? …

A következő kérdésem az volt: – Meg lehet e tanulni ezt a mesterséget, hogy minél több ember megtapasztalhassa a saját szervezetének öngyógyító képességét.

Válasza: – igen és így én a tanítványa lettem. Az ő bíztatására már 5 éve gyakorlom ezt a tevékenységet a tanítói hivatásom mellett. Szakmai tudásomat folyamatosan bővítem ezen a téren, amit Ilona hihetetlen, odaadó energiával és türelemmel nyomon követ, mint egy őrangyal.

A gyermekeim közben megnőttek és a kisfiamat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi karára jelentkezett. Érettségi ajándékként Ilona tanfolyamát szántuk gyermekünknek, ahol már elmélyülhet az alternatív orvoslás világában és sajátos, lelkiismeretes tapasztalást, szemléletmódot nyerhet a páciensek lelkivilágáról és kezeléséről. Isten áldását kívánom életutadra és hálás szívvel köszönök mindent!

Őszinte és tiszta szeretettel: Lovász Krisztina


… és ÖN?

Amennyiben szeretné leírni tapasztalatait, észrevételeit, élményeit, szívesen fogadom és amennyiben hozzájárul, ide ki is teszem őket. Köszönöm:

ANOLISSI