ThetaHealing®

A ThetaHealing® Technika több, mint 100 országban jelen van világszerte, Indiában egyes megyékben az oktatás része, illetve Japánban már kórházakban is alkalmazzák.

Fotó forrás: Pixabay

A ThetaHealing® olyan (kvantumfizikai értelemben) energetikai gyógyítási technika, amely akár tökéletes kiegészítője lehet más gyógymódoknak, de akár önmagában használva is egy olyan módszer, amely akár azonnali változásokat hozhat életed bármely területén, tudatosan újrateremtve a valóságodat. Mivel testünk energiából tevődik össze – mint minden a világon -, közvetlenül kapcsolódik ahhoz a bőséges energiaforráshoz, ami az Univerzumban áramlik. Ha alacsony energiaszinttel rendelkezünk, azokat az embereket és helyzeteket vonzzuk be, amelyek ugyanolyan alacsony energiával rendelkeznek ugyanakkor pozitív gondolati mintáink pozitív energiát és a tapasztalatokat hoznak életünkbe. A ThetaHealing® technikával könnyen és gyorsan be tudjuk azonosítani rejtett hiedelmeinket, illetve képesek vagyunk azokat meggyógyítani fizikailag, mentálisan és spirituálisan. Ez azonnali változásokhoz vezethet. Az eredmény figyelemre méltó javulást mutat egészségünkben és jó közérzetünket tekintve.

Szeretnél változtatni életeden és ezért tenni is akarsz?

Szívesen segítenél másoknak?

Gyógyulni szeretnél?

Tudatosan nevelnéd gyermekeidet?

Sikereket szeretnél elérni munkádban?

Boldog párkapcsolatban élnél?

Egészséget, harmóniát, bőséget teremtenél?

A ThetaHealing®segítségével:

  • Beazonosíthatjuk mélyen gyökerező problémáinkat
  • Kitörölhetjük blokkjainkat
  • Megváltoztathatjuk önkorlátozó hiedelmeink programját
  • Átalakíthatjuk félelmeinket, haragunkat pozitív mintákká
  • Energiaszintünket növelhetjük.
  • Bőségben és jólétben élhetünk.

Honnan ered a Theta Healing® technika?

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel.

További információk itt találhatóak.