Tanfolyamok

Aki ezt a hivatást választja, elkerülhetetlen, hogy folyamatosan képezze magát! Ön is így gondolja? Ezen az oldalon megtalálhatja tanfolyamaimat és tanítványaim véleményét. Ezek alapján talán könnyebb lesz eldöntenie hogy kíván-e csatlakozni a képzésekhez amelyeket, a Turmalin Egyesületben szervezek.

Nyilvántartásba vételi szám: B/2020/002884 a felnőttképzők nyilvántartásában.

„Anolissi F.M.T.®” 

Az „Anolissi„Fascia Movement Terapy®”

Egy olyan rendkívül hatékony és komplex kezelési módszert állítottam össze az elmúlt 16 év tapasztalata alapján, amelynek lényege, hogy egy erős, mélyreható fizikai ingerhatást gyakorlunk  a szövetekre, amely hatására helyreáll a normál szöveti egyensúly, csökken a szöveti fájdalom, javul a keringés.  A kezelés közben érzékelt csigolyaelmozdulásokat finoman korrigáljuk, helyre igazítjuk. 

A „fascia” latin szó, jelentése „szalag” vagy „pólya”. Ez a legelterjedtebb szövettípus a testben: mindenütt megtalálható. Ez a test infrastruktúrája. A fascia nem csak megadja a test alakját mind belül, mind kívül, hanem egyben vázat is szolgáltat a test összes rendszerének, mint a keringési rendszer, az idegrendszer és a nyirokrendszer. A fascia tehát úgy tekinthető, mint a lágy szövetek „váza”.
A fascia felszínek letapadhatnak, ami megakadályozza, hogy az izmok simán elcsúszhassanak egymás mellett a mozgás során. Ezeket a letapadásokat fel kell oldani, kezelés közben, hogy helyreállíthassuk a sima és fájdalommentes mozgásokat. A fascia egészségi állapota meghatározza testünk állapotát és a korunkat. A fasciának tehát szüksége van a mozgásra,  és hidratálásra, hogy egészséges maradjon.  Ha a fascia laza, rugalmas és kellőképpen hidratált, az optimális teret biztosít a szervek hatékony működésére, így hosszú és egészséges életre számíthatunk. A fascia egyik fő alkotó eleme a kollagén.  Ha a kezelések hatékonyságát tartóssá szeretnéd tenni, mindenképp érdemes ajánlani a kollagén fogyasztását a kedves vendégednek! Gyorsítja a regenerációt, a szöveteket rugalmassá teszi, a porckorongrészt feltölti, az ízületek mozgását is segíti!

Anolissi FMT® I. modul 4 nap

Anolissi FMT® I. modul: ELMÉLETI – GYAKORLATI ANYAGA:
1. Nap. elmélet:  A fasciák. Fasciás elváltozások okai,szerepük, myofasciális zavarok. Mozgásszervrendszerek. Kötőszöveti masszázs alapjai. Amit bónuszként kapsz: A fejmasszázs mint kiegészítő terápia jelentősége és alkalmazása.

2. 3. 4. Nap: Gyakorlati oktatás : a leggyakrabban előforduló esetek  tanulmányozása, felismerése és azok kezelése.

Anolissi FMT® I. moduljának elsajátításával  alkalmassá válhatsz mozgásszervi problémák hatékony kezelésére. Minden csak rajtad múlik, hogy mennyire szeretnéd!

Anolissi FMT® II. modul 4 nap

1. Nap. elmélet:  Amit a fasciáról tudni kell. A gerinc felépítése, Gerincelváltozások okai és kezelési módjuk. A Dorn terápiáról és a Breuss masszázsról. Amit bónuszként kapsz :  A talp fontosabb reflexpontjai.

2. 3. 4. Nap: Gyakorlati oktatás : A gerincferdülés (scoliosis) figyelmeztető jelei, kialakulásának lelki és fizikai okai,  valamint  a mozgásban lévő gerinc kezelése, a leggyakrabban előforduló esetek  tanulmányozása, felismerése és azok kezelése. Gerincsérv kialakulásának okai és alternatív kezelési módszere.

A technika II. moduljának elsajátításával alkalmassá válhatsz az általános gerincproblémák hatékony kezelésére, valamint a sérves állapotok és gerincferdüléses esetek rendkívül hatékony kezelésére. Minden csak rajtad múlik , hogy mennyire szeretnéd!

A tanfolyam elvégzése alkalmassá tehet TÉGED arra, hogy saját praxisodban biztonsággal és hatékonyan tudj  kezelni minden hozzád forduló vendéget. Elsősorban  a gyakorlati oktatásra helyezem a hangsúlyt. Minden tapasztalatomat, amit a 16  év alatt szereztem megosztom Veled. A kezeléseid hatékonyak és biztonságosak lesznek. Pár kezeléssel elérhetővé válhat, hogy  pácienseid évek óta fennálló problémája rövid idő alatt megszűnjön, vagy tünetmentessé váljon.

Ne feledd! Ha ezt a szakmát választod nagy a felelősség , ugyanakkor a siker és az öröm is a tiéd, hisz a szemed előtt, a kezed alatt történhet meg a csoda: elmúlhat a fájdalom!

Ha szeretnél másokon segíteni, akkor fordulj hozzám bizalommal.  Én mindent megteszek és segíteni foglak utadon, és nem csak a tanfolyam ideje alatt (:) !) hogy sikeres, jó és alázatos szakember váljon belőled!

Az időpont változtatás jogát fenntartom, az időpontok tájékoztató jellegűek. Amennyiben hamarabb szeretnél nálam tanulni, kérlek jelezd felém igényed és egyeztetünk ! Írj nekem: anolissi@gmail.com címre

2024. évi Tanfolyamok időpontjai: a változtatás jogát fenntartom, ezért kérem, később is nézzen be ide!

FMT®. I modul tervezett időpontjai:

4 nap a tanfolyam kezdete: 08-órától 16 óráig tart.

2024.04.04.től 04.07-ig

Jelentkezési határidő: 2024.03.22-ig !!!!!!! emailben: anolissi@gmail.com

Cimbe kérem feltüntetni: Jelentkezés FMT I. modulra 2024.04.04-2024.04.07

Válaszlevélben küldöm a szükséges információkat!

a tanfolyami időpontok folyamatosan kerülnek feltöltésre és a változtatás jogát fenntartom, ezért látogass el ide többször!

FMT®. II. modul tervezett időpontjai

4 nap A tanfolyam kezdete naponta: 09-órától 16 óráig tart.

2024.06.06-06.09-ig

Jelentkezési határidő: 2024. 05.24. !!!!!!!

emailben: anolissi@gmail.com

Cimbe kérem feltüntetni: Jelentkezés FMT I. modulra 2024.06.06-06.09- ig

Válaszlevélben küldöm a szükséges információkat!

NYIROKMASSZÁZS TANFOLYAM IDŐPONTJA:

2024.07.13.14.

 

Jelentkezési határidő:2024.06.28.

emailben: anolissi@gmail.com

Cimbe kérem feltüntetni: Jelentkezés Nyirokmasszázs modulra 2024.07.13-14.

Válaszlevélben küldöm a szükséges információkat!

A nyirokmasszázs az egyik leghatékonyabb méregtelenítő masszázsforma.  A nyirokrendszerünkben található az immunrendszerünk, ezért ennek tisztítása, karbantartása nagyon fontos az egészségünk megőrzéséhez. Alkalmas egészségmegőrzésre, narancsbőr eltüntetésére és a fogyókúrák egyik kiegészítő lehetséges eleme. Lassú, toló-nyomó masszázsforma. Nagyon szeretik a vendégek.

Jelentkezni lehet:

Koczka-Kiss Ilona: Tel: +36/30/343-0254 ,

vagy Email:anolissi@gmail.com címen.

Bejegyzések a Tanfolyamaimról:

Kedves Icus!

Nem is tudom, hol kezdjem. Régóta kerestem a technikát, amit tanulni szerettem volna, de valahogy mindig falakba ütköztem. Mikor az általad ismert technikát javasolták, rögtön megkerestelek és az első olyan ember voltál, aki a teljesen más jellegű munkám ellenére azt mondtad, hogy te bárkit szívesen tanítasz. A tájékoztatásod és a pozitív hozzáállásodból, úgy éreztem, hogy igen ez az megtaláltam, amit tanulnom kell. Ez az érzés az oktatás első napján, csak erősödött bennem. A kezelések, amiket megtanultunk nálad komplex és sokrétű techinkák. Az oktatás gyakorlati központú volt és a sok tapasztalat, amit megosztottál velünk, még színesebbé tették. Hálás vagyok, hogy a sors Feléd és a Fmt terápiák felé sodort! Köszönök mindent!

Debrecen, 2022.05.15. Molnár-Varga Renáta

 

Kedves Icus! Nagy megtiszteltetés volt számomra Tőled tanulni, mivel nagyon jó szakembernek tartalak. A tanfolyamaid, az FMT I. illetve FMT II.keretében hatalmas tudást és gyakorlatot sajátíthattam el Tőled, melyet szívvel-lélekkel adtál át nekem és kedves csoporttársaimnak. Az órákat baráti hangulat jellemezte. A részletesen kidolgozott és jól felépített tananyagok mellett hatalmas háttér ismerettel is gazdagodtunk. Köszönöm, hogy nem csak a konkrét tananyagot, hanem a tapasztalataidat is megosztottad velünk. Nagyon jó volt, hogy nem csak egymáson gyakorolhattunk, hanem egy-egy speciális problémával rendelkező páciens is megjelent. A probléma részletes átbeszélése után lehetőségünk volt a kezelési technika megtekintésére illetve mi is tapinthattuk a problémás területeket. Kimagasló tudásodat szeretettel és a legnagyobb precizitással adtad át részünkre, melyet mégegyszer köszönök. Külön jó érzés azt tudni, hogy a jövőben is fordulhatunk hozzád a kérdéseinkkel. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamaidat, aki magas szintű tudásra vágyik és olyan technikákat szeretne elsajátítani, melyek alkalmazásával embertársai életét teheti adott esetben könnyebbé. Hálás vagyok, hogy Nálad tanulhattam. ❤

A további munkáságodhoz jó egészséget kívánok!

2022.05.15 . Lővei Bea

 

„Kedves Icus! 

Sosem fogom elfelejteni azt a napot, amikor 3 évvel ezelőtt besétáltam az első képzésedre. Túlzás nélkül mondhatom, hogy ma is abból a tudásból élek, amit tőled akkor megtanultam. Hála Istennek ma már egy sikeres szakembernek mondhatom magam a hivatásomban és ezért mindig is hálás leszek neked drága Icus! 

A mindennapi munkám során megannyiszor hallom a fejemben még most is szavaid és szakmai intéseid egy-egy mozdulatsor elvégzésénél. Azt gondolom, a jó tanár az, akinek a szavaira még hosszú évek múlva is emlékszik a tanítvány. 

Szerencsés vagyok, hiszen személyedben nem csak egy oktatót de egy nagyszerű embert is megismerhettem. Mindig segítőkész vagy valahányszor szakmai vagy privát kérdéssel fordulok hozzád. Lelkesítesz és hiszel bennem talán jobban mint én saját magamban. Irigylem és egyben csodálom az erődet amivel mai napig végzed a munkád és csak reménykedhetek benne, hogy ennyi hivatásban eltöltött évvel a hátam mögött mint ami neked van, csak legalább a töredéke erővel és hittel fogom tudni végezni a munkámat én is. 

Szívből és szeretettel ajánlom mindenkinek a képzéseidet! 

Maximális tudást adsz át a tanítványaidnak és ezért maximális figyelmet vársz el. Tematikailag jól felépített képzéseid vannak, amelyek nem csak a lényeges és legfontosabb ismereteket de bőséges háttértudást is nyújtanak a hallgatóidnak. Mindig hozol példákat az életből, a munkádból, a mindennapi tapasztalataidból, ami szerintem elengedhetetlen ahhoz hogy maradandó emlékem legyen egy képzésből. 

Nem fukarkodsz átadni mindazt a tudást amit te is tudsz. Ami szintén azt bizonyítja, hogy jó tanítónk vagy! 

Ahogy én látom, hittel, szeretettel és alázattal éled az életed és tanítasz mindenkit aki hozzád fordul.  Remélem még nagyon sokáig tanulhatunk tőled és nekem is alkalmam lesz még részt venni egy-egy tanfolyamodon! 

Hálás szívvel mondok még egyszer köszönetet Icus mindazért aki vagy és akivé válhattam általad! 
Köszönöm! 

Bihari Erika „

————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

„Kedves Icus!

Volt szerencsém már három különböző terápiás kezelést elsajátítanom a tanfolyamaid során. Az FMT I. FMT II. és a Nyirok masszázst.

Az órákon mindig nagyon kötetlen és felszabadult volt a légkör. Elméleti és gyakorlati oktatásban egyaránt részesültünk. A gyakorlati részeknél a csoporttársaimon tudtam gyakorolni. Közben pedig egy-egy páciens is megjelent az oktatáson, akik nagyon kedvesen beleegyeztek abban, hogy a kezelésüket végignézhessük, adott esetben a problémás területeket kitapinthassuk. Az oktatás időtartama alatt nagyon sok hasznos tanácsot kaphattunk a tapasztalatid révén.

Június elején lett egy kis kezelőm, ahol fogadni tudom a vendégeimet. Számomra az a legszebb része ennek a szakmának, amikor a vendégek, gyakran évek óta húzódó panaszain tudtam enyhíteni, vagy akár meg is szüntetni azokat. Egyik legelismerőbb dicséret egy portugáliai vendégtől érkezett. Üzletember révén már sok országban megfordult, és mindenhol elment masszázsra. Nálam a tizedik perc környékén nagy szemekkel megállapította, hogy ez bizony nem az a relaxációs masszázs amire Ő számított, és nagy boldogan kért rá még egy órát. Távozáskor nagyon szépen megköszönte, mert még elmondása szerint egyik országban sem szedte így szét Őt senki, majd rakta össze.

Annak köszönhető ez a dicséret, hogy  kombinálva tudom alkalmazni ezeket a terápiákat, a hatékonyabb eredmény elérésének érdekében.

Köszönöm, hogy átadtad Nekünk, Nekem ezeket a technikákat. Megosztottad velünk a tapasztalataidat is, melyekből szintén sokat tanulhatunk. Valamint Köszönöm, hogy mind a mai napig bizalommal fordulhatok hozzád bármilyen kérdéssel, problémával.

Mindenkinek, aki ezen a területen szeretne dolgozni, vagy már meglévő tudását szeretné bővíteni, bátran merem ajánlani a Icus tanfolyamait!!!

Nagy -Varga Renáta ”

————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Icus!

Én három tanfolyamon jártam nálad. Mindháromra ugyanazok a dolgok voltak jellemzőek. A családias légkör kifejezetten oldja a feszültséget, ami az első alkalommal volt bennem. Nagyon jó, hogy általában nem szoktunk egyszerre sokan lenni, mert így több figyelmet kapunk tőled, sokkal személyesebb az oktatás. Nekem nagyon sokat jelent, hogy minden tanítványod keze alá mersz feküdni, így tudod a leghitelesebben instruálni a mozdulatokat. Ez óriási bizalmat mutat a részedről, nekünk pedig önbizalmat nyújt! Sohasem éreztem megkülönböztetést sem azzal, aki ügyesebb, sem azzal, aki kevésbé tehetséges, mégis mindannyian tudtuk, ki miben hogyan halad, mert mindenkivel őszintén közölted a tapasztalataidat. Minden alkalommal érezhető volt, hogy szereted, amit csinálsz, amit tanítasz és ezáltal nekünk is könnyebb megszeretni! 🙂 Az sem elhanyagolható, hogy tudom, bármikor fordulhatok hozzád segítségért, ha valamilyen új helyzettel találkozom. Minden tanfolyam végén azt éreztem: bárcsak lenne már sok vendégem, akinek segíthetnék a te csodálatos tanításoddal! Minden tudásodat átadtad, maximális tisztelettel és szeretettel, amihez már csak a saját tapasztalatainkat kell hozzátennünk, hogy elindulhassunk azon az úton, amelyen majdnem olyan jók és hatékonyak lehetünk, mint Te! Nekem ezen az úton Te vagy a példaképem!!!❤️❤️❤️Köszönöm szépen 

 Papp Anett”

„Drága Icusom!

Eddig két tanfolyami oktatáson vettem részt, FMT I: ÉS FMT II: modulján mind a két tanfolyamon nagyon jól éreztem magam, egyrészt az előadásod értelmezhető volt és jól kidolgozott, bármilyen kérdésem volt  és nem voltam eléggé tájékozott  éreztem, hogy merjek kérdezni mert segítő kész voltál. Ami számomra a legjobb volt az az, hogy gyakorlati oktatásban annyit gyakoroltam és kérdezhettem tőled, ameddig nem voltam magabiztos. Sokat jelentett számomra a saját tapasztalataid átadása. Bármikor és bárkinek szívből ajánlom a tanfolyamokat. Sokkal magabiztosabb vagyok a  munkámban. És meg a plusz gyakorlati lehetőségek csodás ajándékok számomra.

Köszönöm

Ölellek Szász Karolina!

Ui :Mindig jó a csapat 😃”

—————————————————————————————————————————————————

„Kedves Ica!

Évek óta járok Hozzád a kezelésekre és mindig könnyedén, terhektől, fájdalmaktól mentesen szállok le a masszázságyadról. Szóval úgy döntöttem, hogy meg is tanulom az általad használt, egyedi technikát. Nagyon jó volt, hogy az első 2 napon vállaltál vendégeket, akik által mi is sokat tanultunk és tapasztaltunk.  A tanfolyam nagyon jó hangulatban telt, emellett megfelelően átadtad azt a tudást, amivel bátran útnak tudunk indulni ezen a területen. Továbbá nagyon jó, hogy a 4. tanfolyami nap elkülönül, hogy tudjunk gyakorolni, illetve megosztani a tapasztalatainkat Veled és a többiekkel. Volt alkalmam többször is részt venni tanítványod általi masszázson, így vendégként is azt mondom, hogy nagyon jól átadod a kellő technikákat.

Puszi Bíró Jani”

—————————————————————————————————————————————————

„Kedves Ica!

Hálás vagyok neked az FMT képzésért, melyben egy komplett kezelési módszert adtál a kezünkbe. Sok -sok gyakorlással és elméleti oktatással, viszont a gyakorlatra fektetve a hangsúlyt. Külön köszönet azért is mert a tanfolyamon voltak olyan esetek akiken meglehetett tapasztalni, kilehetett tapogatni a problémás területet. Hálás köszönet nekik is a hozzájárulásukért.

A tanfolyam kellemes, vidám hangulatban telt. Megtanultunk többféle fogást, hogy mindenki tudjon belőle választani, hogy neki mi működik könnyebben, mi áll jobban a kezére. Türelmesen kérdéseinkre odafigyeléssel  válaszoltál, amit nem értettünk azt egyénre szabottan újból elmagyaráztad. Én személy szerint egy kicsit féltem ettől a technikától, mert még nem voltam ilyen kezelésen, viszont már csináltam néhány kezelést, és örömmel tapasztaltam hogy tudok segíteni a hozzám érkezőknek.

Azt szintén jó dolognak tartom hogy kb egy hónap elteltével van a 4.gyakorló nap. Ezen a napon mindenki beszámolt milyen esettel volt dolga és hogy boldogult. Itt kaptunk tanácsot a felmerült problémák megoldására.

Az FMT képzést mindenkinek ajánlom aki hívást érez hogy szívesen segítene másoknak ezzel a technikával, természetesen Icával mint oktatóval. Ica a tudásával, tapasztalatával hatalmas hozzájárulás. Hálásan köszönöm mind azt a tudást és gyakorlatot amit kaptam tőle.

Köszönöm! Éva”


Kedves Icus!
Szeretném megköszönni azt a lehetőséget, hogy  az FMT 1. oktatásodon részt vehettem. Még nem találkoztam, ilyen szakmájában kimagasló tudással rendelkező emberrel, aki ilyen precízen, odaadóan és minden apró részletre kiterjedően adja át tudását. Számomra a legizgalmasabb és egyben legmeglepőbb feladat az volt mikor téged kezeltünk. Őszintén és minden apró részletre kiterjedően irányítottad kezeinket és nem volt hiány a dicséretben sem. Átadtad azt a szeretetet is ahogyan ezt a nehéz , de egyben csodálatos munkát kell végezni. Nagyon köszönöm!
2019.09.28.
Hajnalné Böbi
——————————————————————————————————————-

Közös életút!

Több mint 6 év óta érlelődtek bennem ezek a gondolatok, érzések és tapasztalások, amiket most szeretnék köszönetként hálás szívvel elmondani, szavak formájába önteni mesteremnek Koczka-Kiss Ilonának.

Első találkozásunk 2014. februárjában történt, hosszú hetek után kaptam hozzá időpontot. Nyaki gerinc problémával fordultam hozzá, ami már 7 éve tartósan jelen volt az életemben. Édesapám elvesztése és egy vírusfertőzés után a nyakam beállt, nagyon nehezen bírtam mozgatni. Folyamatos fájdalmat éreztem, amit ijesztően kísért mindkét karom lezsibbadása. Ortopéd orvosnál és reumatológusnál is jártam és gyógyszeres terápiát javasoltak. Kicsik voltak a gyermekeim és a mellékhatásokat elolvasva, inkább a fájdalom elviselésénél maradtam. Nagyon nehezen, a panasz sokszori elmondása után a reumatológus felírt egy 15 alkalmas gyógyfürdőben alkalmazott terápiát, ahol a kezelések egyik részterülete a nyaknyújtás volt, víz alatt a saját súlyomnál fogva – ekkor tapasztaltam egy pici enyhülést, fájdalom csökkenést. Miután eltelt 3 hónap újra visszatért a fájdalom. Nagyon elkeseredett lettem és egy tanító kolléganőmnek elpanaszoltam a problémámat, aki egyből Ilonát javasolta a tüneteim orvoslására.

Úgy indultam a kezelésére, hogy azt sem bántam volna, ha a fejem levágja a nyakamról, csak ne érezzem már ezt a szűnni nem akaró fájdalmat. A kezelés nagyon fájdalmas volt – „én a csendben szenvedő típus vagyok”, már rögtön, a kezelés elején azt éreztem nekem ez nagyon jó lesz és használni fog. Ilona javaslatára, a protokollt betartva, fájdalommentes állapotba kerültem.

Mérhetetlenül igazságtalannak tartottam a 7 év szenvedést ezzel a fájdalommal és megkérdeztem Ilonát: – Miért nem tudnak az emberek ezekről az alternatív kezelésekről? …

A következő kérdésem az volt: – Meg lehet e tanulni ezt a mesterséget, hogy minél több ember megtapasztalhassa a saját szervezetének öngyógyító képességét.

Válasza: – igen és így én a tanítványa lettem. Az ő biztatására már 5 éve gyakorlom ezt a tevékenységet a tanítói hivatásom mellett. Szakmai tudásomat folyamatosan bővítem ezen a téren, amit Ilona hihetetlen, odaadó energiával és türelemmel nyomon követ, mint egy őrangyal.

A gyermekeim közben megnőttek és a kisfiamat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi karára jelentkezett. Érettségi ajándékként Ilona tanfolyamát szántuk gyermekünknek, ahol már elmélyülhet az alternatív orvoslás világában és sajátos, lelkiismeretes tapasztalást, szemléletmódot nyerhet a páciensek lelkivilágáról és kezeléséről. Isten áldását kívánom életutadra és hálás szívvel köszönök mindent!

Őszinte és tiszta szeretettel: Lovász Krisztina

2020.06.25.


Kedves Icus!

„Sok tanfolyamon vettem már részt, de ilyenen még nem! Különlegessége a Te energikus, határtalan szeretetet sugárzó személyiségednek köszönhető. Rengeteg értékes tudással lettem általad gazdagabb ezalatt a néhány nap alatt. Kis csapatunk is szuper volt, fantasztikus embereket ismerhettem meg. Hálás vagyok, hogy itt lehettem. Köszönöm Icus !”

Pártosné Balogh Ildikó


Kedves Ilona és leendő tanítványok!
Ilonánál rengeteg új, és hasznos információt kaptam az emberi testről, a megelőzésről,a már meglévő probléma kezeléséről.(pl gyógyteák, kollagén, magnézium).
Ilona sok gyakorlati példát hozott. Rajta is kipróbálhattuk, ezt a komplex kezelési módszert,ami sokat jelentett.
A tanfolyam legtöbb része gyakorlati részből állt, amely során megtapasztalhattuk és kipróbálhattuk az FMT mélyfaszciás technikát, a nyújtást, és a kínai fejmasszázst is.
Az oktató türelmes, kedves, tapintatos, jó humorú, kellemes személyiség. Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, kikapcsolt, kellemesen elfáradtam, ellazultam, testemnek-lelkemnek jót tett!
Ja és még ami nagyon fontos, hogy az oktató hiteles!
Köszönöm! M.K.Fruzsi
——————————————————————————————————————–
Kedves Ica!
Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy nálad tanulhattam.
Bátran kijelenthetem, hogy a legjobb helyet választottam az ismereteim bővítésére!
A szakmai tudásod elképesztően magas! Sok tanfolyamon vettem már részt egyéb helyeken, azonban ilyen mértékű szeretettel, kedvességgel, pozitív energiákkal még sehol nem találkoztam.
A csapat nevében mondható, hogy nagyon sok pluszt adott az a sok élettapasztalat, amit megosztottál velünk és sok jó tanács, amivel mai napig is (a tanfolyam elvégzése után) ellátsz minket. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki magas szintű tudásra vágyik. Hálás köszönetem!
Balogh Angéla
—————————————————————————————————————-
„Nem lehetek elég hálás,amiért rátaláltam Ilonára,és elsajátíthattam az FMT I.modult.Mind szakmailag,mind emberileg olyan értékeket adott át,amit én mérföldkőként éltem meg eddigi tanulmányaim során!A tanfolyam elvégzése után sem engedi el kezünket,bármikor fordulhatunk hozzá tanácsért,megerősítésért!
Nem kérdés,hogy a jövőben is nála folytatom tanulmányaimat.”
Csikai-Kiss Cecília”
———————————————————————————————————————
A tanfolyamon szerzett tudás és tapasztalt gyökeresen változtatta meg az életszemléletemet.
Hálával tölt el, hogy egy olyan embertől tanulhattam, aki megosztani kívánta minden tapasztalatát és tudását annak érdekében, hogy az itt elsajátított technikákkal minél több embernek tudjunk segíteni a jövőben. A rendkívül kellemes atmoszférában, hasonló célú és energiájú emberek között, öröm volt a tanulás a csoportban.
Köszönöm Ilona! 😊 Ivett
——————————————————————————————————————-
Jó szakemberré csak úgy válhatunk, ha a legjobb helyen, a legjobb tanártól tanulunk. És ez AZ A HELY. Icus Mester fantasztikus. Hálát adok Istennek hogy az utamba sodorta őt. Az első pillanattól éreztem, hogy ő az akire vártam ebben a szakmában.
Köszönöm Icus Mester hogy a tanítványod lehetek. Egy ifjú padavan 😁
Puskás Vicky
————————————————————————————————————————-

Icus!

A tanfolyamon nagyon jó és segítő embereket ismertem meg- köztük téged is aki a példaképemmé váltál.Mindenkire egyformán figyeltél,szeretettel és lelkesen adtad át tudásodat- olyan szeretetteli,családias légkörben ahol a sok tudás csak úgy szívódott belénk.Hálásan köszönöm,hogy rád találtam és már nagyon várom,hogy újra veled és általad tanulhassak! Szeretettel: Anikó.

——————————————————————————————————————————–

Kedves Icus!
Egy áldásnak élem meg, hogy veled találkoztam, hogy megismerhettelek, hogy nálad tanulhattam, te vagy a Mesterem. (F.M.T. I, F.M.T. II, Nyirokmasszázs képzésen voltam) Azon felül, hogy olyan oktatásban, tapasztalat megosztásban, volt részem, amit máshol még nem tapasztaltam, a legnagyobb ajándék amit ezen felül kaphattam, hogy azóta is fogod a kezem és segítesz, tanácsokkal látsz el….. Ez felbecsülhetetlen. Imádtam az oktatások felhőtlen hangulatát, nem volt fárasztó, annyira sok új és rendkívül hasznos információt tudtunk meg tőled, ami meghatározó lesz a munkámban. Nem fukarkodtál és titkoltad el előlünk a technika apró fortélyait sem, így nagyon sok mozgásszervi problémára tudok már én is megoldást nyújtani. Mióta a tanult technikákat alkalmazom a vendégeimnél, a legtöbb térd, csípő, derék és hát fájdalommal él, ( igaz közben nagyon szenvednek, és utána is fogadkoznak, hogy soha többet) de eltelik pár nap és áldják a kezem, és kérik a következő időpontot. Nagyon köszönöm, hogy rádtalálhattam, hogy mellettem állsz mindenben. Remélem még kitalálsz más technikákat is, hogy mehessek hozzád tanulni,
Ó Nagymester! Imádlak! Gina
————————————————————————————————————————–
Kedves Icus Mester!
Hiszem, és tudom, hogy véletlenek nincsenek, mindíg minden okkal történik. Az általad vezetett tanfolyam első napján tudtam, hogy rendkívüli oktatásban lesz részem. Így is lett! Rendkívül nagy tudással, gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezel, amit igyekeztél számunkra teljes mértékben átadni. Ezért én tiszta szívből Hálás vagyok, mert olyan technikát ismerhettünk meg, olyan tudást adtál a kezünkbe, melynek alkalmazásával sok ember életét könnyebbé tehetjük. Az oktatást mindíg magas színvonalon vezette, mégis családi, baráti volt a hangulat. Az oktatási anyagon kívül megosztottad velünk saját tapasztalataidat, nem fukarkodtál a jó tanácsokkal. Mindíg mindenben a segítségünkre voltál, és vagy most is, amit nagyon köszönök Neked! Amióta elvégeztem a tanfolyamot Nálad, és vendég érkezik hozzám különféle mozgásszervi problémákkal, mindíg úgy kezdem felé a mondatot : létezik egy technika, amit én egy Nagy Mestertől tanulhattam meg. Ezt naponta többször is elmondom, és az eddig alkalmazott kezelések, mind hatásosak voltak. Reménysugár lettem az Emberek szemében, teljes bizalommal vannak irántam , amit Neked köszönhetek, mert különleges dolgokat tanítottál meg nekem! Hálásan köszönöm 🙏❤️
———————————————————————————————————-
Icus !
Igazából kevés emberen tudtam még kipróbálni az új tudományomat,de akiken kipróbáltam azoknak segített.Nekem nagyon sokat tett hozzá a kevéske tudományomhoz.Azóta több gerincsérves, gerinc műtött paciensem volt és sokkal magabiztosabban nyulok hozzájuk.Tudom hogy mit miért csinálok(legalább is remélem):-)Valamint megnyugtat az a tudat hogy bármikor fordulhatok hozzád tanácsért és véleményért.
Köszönöm hogy te voltál a mesterem.Tanultam már több helyen,de TE voltál az egyetlen akin azt éreztem és tapasztaltam hogy nem akarod eltitkolni a finom kis részleteket.A lényeg a részletekben van elásva:-)
Zsolt
—————————————————————————————————————————-

Kedves Icus!

Szeretnèm megköszönni Neked azt amit ebben a pár napban nyújtottál számunkra.Szemèlyedben nem „csak” egy oktatót kaptunk, hanem egy igaz,segítőkèsz ès odafigyelő barátot.A tudást melyet önzetlenül ès tiszta szívvel átadtál nekünk tanulóknak.Külön köszönet az èrtèkes tapasztalatokèrt ès szakmai tanácsokèrt amit megosztották velünk,ès a jó hangulatèrt.Utoljára de nem utolsó sorban a személyes törődèsèrt.

Kívánom hogy a  munkád során lègy mindig ilyen odaadó ès figyelmes!Minden elfogultság nèlkül mindenkinek csak ajánlani tudom az oktatásaidat.Jó egèszsèget kívánok Neked ès Családodnak!!!😘❤️Tündi


Kedves Ica!

Nekem nagyon sokat adott a tanfolyamod. Gyógy-és sportmasszőrként folyamatos fejlődésben szerettem volna maradni így természetes volt számomra, hogy képzem magam. Trigger terápia, kinesio – sport tape, thai masszázs és még sorolhatnám. A tanfolyam amit nálad végeztem egy olyan komplex tudásanyagot adott a kezembe, amivel sokkal hatásosabban tudom kezelni a hozzám kerülő vendégek panaszait, valamint az előzőekben megtanult és már begyakorolt technikákat is hatásosabban tudom használni. Nagyon jó volt végre újra ilyen gyakorlatorientált képzésen részt venni!

Köszönöm

Kertészné Lia

———————————————————————————————————————-

Kedves Icus!
Nekem az életemet változtatta meg ez a kezelési mód. Több mint féléves fájdalmak szűntek meg egy kezelés után. 3 kezelés után újra használni tudtam a kezem. Ekkor döntöttem úgy, hogy megtanulom. Azóta több embernek tudtam segiteni☺️ Ilona egy remek szakember, és egy csodálatos odaadó oktató!!! Csupa szív ember!!! Minden gyógyulni, vagy tanulni vágyóknak meleg szívvel ajánlani tudom!!!❤️💞
Miknyócki Kitti