Bemutatkozás

Mottóm: "Ne gyógyítsuk a betegséget, hanem előzzük meg!"

Életcélom, hogy másoknak segíthessek, ezért folyamatosan tanultam, kerestem önmagam s azt a munkát, amit örömmel és teljes odaadással végezhetek.

Sok kitérővel jutottam el az igazi hivatásomhoz:  „Anolissi” F.M.T ® Manuálterapeuta, SMT® terrapeuta nyirok és kínai fejmasszőr és integrált manuálterapeuta, és Dorn terapeutaként dolgozom. Sokféle masszázs- és gyógyító technikát sajátítottam el az évek során, de mindig kerestem és folyamatosan keresem az újabb lehetőségeket.  Azt gondolom, hogy aki ezt a hivatást választja, elkötelezi magát a folyamatos képzések iránt, hisz változik a világ egyre újabb és újabb technikák jelennek meg, amelyekkel tudjuk segíteni a hozzánk fordulókat. Így mindenkit erre buzdítok! Tanulni, tanulni tanulni, hogy tudj segíteni!!

Több éves kezelési tapasztalataim és az általam tanult és alkalmazott technikákat összehasonlítva arra a következtetésre jutottam, hogy a legtöbb probléma megoldására azok a terápiák alkalmasak, amelyek a gerinccel foglalkoznak (pld. manuál terápia, a szegmentált gerincmanipulációs technikák, csontkovácsolás, Dorn és Breuss masszázs..)

Ennek oka, végtelenül egyszerű: Mint azt tudjuk, az idegrendszer vezérli a testünket. A központi idegrendszer az agyból függőlegesen lefelé gerincvelő formájában a gerinccsatornában folytatódik. A nyomás alá került kilépő ideggyök, zavaros impulzusokat közvetít, melynek nem csak zsibbadás vagy fájdalom a következménye, hanem hibás működés a beidegzett területen, akár belsőszervi problémákat is okozva. A hatékony kezelések elérése érdekében a tanult technikákat minden esetben személyre szabottan kombinálva alkalmazom.

Ön a legjobb helyen jár, amennyiben problémája van az egészségével, vagy csak egyszerűen szeretné azt megőrizni úgy, hogy közben kellemesen pihen. Természetesen a fizikai test sohasem választható külön a lélektől és a szellemtől, így a test ápolása, karbantartása mindenkor hatással van a lelkünkre és szellemünkre is. Hiszem, hogy a megelőzés a legjobb gyógymód!

ÖN MIT TESZ EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN?

Kívánom, hogy találja meg nálam az Önnek legmegfelelőbb egészségmegőrző technikát. Ha tanulni szeretne nálam erre is van lehetősége, a tanfolyamoknál megtalálja a tervezett időpontokat.Talán pácienseim bejegyzései – web oldalamon – segítséget nyújtanak Önnek a választásban.

Időpont egyeztetés: +36/30-343-02-54 vagy: anolissi@gmail.com