Tanfolyamok

Folyamatos szakmai képzéseket szervezek a Turmalin Egyesületben. Itt megtekintheti milyen tanfolyamba csatlakozhat be Ön is, ha szeretné fejleszteni, képezni önmagát!

“Anolissi F.M.T.®” 

Az “Anolissi„Fascia Movement Terapy®”

Egy olyan rendkívül hatékony és komplex kezelési módszert állítottam össze az elmúlt 10 év tapasztalata alapján, amelynek lényege, hogy egy erős, mélyreható fizikai ingerhatást gyakorlunk  a szövetekre, amely hatására helyreáll a normál szöveti egyensúly, csökken a szöveti fájdalom, javul a keringés.  A kezelés közben érzékelt csigolyaelmozdulásokat finoman korrigáljuk, helyre igazítjuk. 

A “fascia” latin szó, jelentése “szalag” vagy “pólya”. Ez a legelterjedtebb szövettípus a testben: mindenütt megtalálható. Ez a test infrastruktúrája. A fascia nem csak megadja a test alakját mind belül, mind kívül, hanem egyben vázat is szolgáltat a test összes rendszerének, mint a keringési rendszer, az idegrendszer és a nyirokrendszer. A fascia tehát úgy tekinthető, mint a lágy szövetek “váza”.
A fascia felszínek letapadhatnak, ami megakadályozza, hogy az izmok simán elcsúszhassanak egymás mellett a mozgás során. Ezeket a letapadásokat fel kell oldani, kezelés közben, hogy helyreállíthassuk a sima és fájdalommentes mozgásokat.

A fascia egészségi állapota meghatározza testünk állapotát és a korunkat. A fasciának tehát szüksége van a mozgásra,  és hidratálásra, hogy egészséges maradjon.  Ha a fascia laza, rugalmas és kellőképpen hidratált, az optimális teret biztosít a szervek hatékony működésére, így hosszú és egészséges életre számíthatunk.

Az oktatás két modulból áll:

Anolissi FMT® I. modul:

mélyfasciás technika, kiegészítve kiropraktikai elemekkel, kisizületi manipulációkkal, valamint fejmasszázzsal. E technika elsajátításakor elsősorban az izmokra és idegekre vagyunk hatással.

A technika I moduljának elsajátítása alkalmassá tesz a mozgásszervi problémák kezelésére.

Anolissi FMT® II. modul:

mélyfasciás technika, kiegészítve Dorn és Breuss masszázs terápia elemeivel, néhány fontosabb talp reflexpont elemekkel bővítve.

A technika II. moduljának elsajátítása alkalmassá tesz általános gerincproblémák kezelésére, valamint a sérves állapot és gerincferdüléses esetek kezelésére.

A tanfolyam elvégzése alkalmassá tesz TÉGED arra, hogy saját praxisodban biztonsággal és hatékonyan tudj  kezelni minden hozzád forduló vendéget. Elsősorban  a gyakorlati oktatásra helyezem a hangsúlyt. Minden tapasztalatomat, amit az évek alatt szereztem megosztom Veled. A kezeléseid hatékonyak és biztonságosak lesznek. Pár kezeléssel elérheted azt,hogy  pácienseid évek óta fennálló problémája rövid idő alatt megszűnjön, illetve tünetmentessé váljon.

Ne feledd! Ha ezt a szakmát választod nagy a felelősség , ugyanakkor a siker és az öröm is a tiéd, hisz a szemed előtt, a kezed alatt történhet meg a csoda: elmúlhat a fájdalom!

Ha szeretnél másokon segíteni és ezt a szakmát választod akkor fordulj hozzám bizalommal.  Én mindent megteszek és segíteni foglak utadon, hogy sikeres, jó és alázatos szakember váljon belőled!

Az időpont változtatás jogát fenntartom, az időpontok tájékoztató jellegűek. Amennyiben hamarabb szeretnél nálam tanulni, kérlek jelezd felém igényed és egyeztetünk ! Írj nekem: anolissi@gmail.com címre

 

Tanfolyam tervezett időpontjai: FMT. I modul

2019. 03..01- 03.02- 03.03. + még egy nap, az oktatáson megbeszélt időpontban.

2019.09.27.-09.28-09.29. + még egy nap az oktatáson megbeszélt időpontban.

A tanfolyam kezdete naponta: 09-órától 17 óráig tart.

a tanfolyami időpontok folyamatosan kerülnek feltöltésre. látogass el ide többször!

Tanfolyam tervezett időpontjai: FMT. II. modul

2019.05.03.-05.04.-05.05.+ még egy nap: az oktatáson megbeszélt időpontban.

2019.11.08.-11.09.-11.10. + még egy nap: az oktatáson megbeszélt időpontban.

A tanfolyam kezdete naponta: 09-órától 17 óráig tart.

 

Ezen kívül még nyirokmasszázs tanfolyamot is tartok:

A nyirokmasszázs az egyik leghatékonyabb méregtelenítő masszázsforma.  A nyirokrendszerünkben található az immunrendszerünk, ezért ennek tisztítása, karbantartása nagyon fontos az egészségünk megőrzéséhez. Alkalmas egészségmegőrzésre, narancsbőr eltüntetésére és a fogyókúrák egyik kiegészítő lehetséges eleme. Lassú, toló-nyomó masszázsforma. Nagyon szeretik a vendégek.

A tanfolyam időpontja : 2019.06.07.-06.08. reggel 8-tól 16-ig.

                                                  2019.12.06.-12.07. reggel 8-tól 16-ig.

 

Jelentkezni lehet: Koczka-Kiss Ilona: Tel: +36/30/343-0254 , vagy mail:anolissi@gmail.com címen.

Képek a tanfolyamról: